Κυκλοφόρησαν νέο EP οι Nothing But Thieves
News

Κυκλοφόρησαν νέο EP οι Nothing But Thieves

Το 5μελές συγκρότημα από την Νότια Αγγλία, Nothing But Thieves, μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο  νέο EP “Moral Panic II” μέσω της Panik Records / Sony Music. Ακούστε εδώ.

Το “Moral Panic II” αποτελεί συνέχεια του  φημισμένου τρίτου άλμπουμ τους “Moral Panic” που κυκλοφόρησε πέρυσι και διαθέτει singles όπως τα “Miracle”, “Baby” και “Futureproof”. Έχουν επίσης ανακοινώσει ότι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το EP “Moral Panic II” και το album “Moral Panic” στα τρία live shows που θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασιλείο τον επόμενο μήνα.

Το “Moral Panic II” ακολουθεί το επιτυχημένο τρίτο άλμπουμ της μπάντας – “Moral Panic” και γράφτηκε μετά την ολοκλήρωση του. Tο EP διαθέτει 5 ολοκαίνουργια tracks, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων singles “Miracle, Βaby” και “Futureproof” και είναι ένα αποτέλεσμα πολλής δουλειάς με συναίσθημα, θυμό και ελπίδα, το οποίο συζητά ανοιχτά και με πάθος πολλά θέματα που αντιμετωπίζουμε στη σύγχρονη κοινωνία σήμερα.

Tracklisting – Moral Panic II

  1. Futureproof
  2. If I Were You
  3. Miracle, Baby
  4. Ce n’est Rien
  5. Your Blood

Το συγκρότημα δήλωσε:

“Το “Moral Panic II” ήταν κάτι που αποφασίσαμε να κάνουμε αφού το Part I ήταν ολοκληρωμένο. Δεν νιώθαμε ότι τελειώσαμε με το θέμα του “Moral Panic” – νομίζω ότι εν μέρει επειδή δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε περιοδίες με το “Moral Panic”, δεν ένιωθα το να είναι σωστό να προχωρήσουμε. Αλλά είχαμε επίσης την πολυτέλεια του χρόνου να αξιολογήσουμε το άλμπουμ και να εξερευνήσουμε κάποιους δρόμους που πιστεύαμε ότι το άλμπουμ μπορεί να έχει χάσει”.

«Με αυτόν τον τρόπο, ήταν σημαντικό το “Moral Panic II” να αποτελείται από εντελώς φρέσκα, πρόσφατα γραμμένα τραγούδια και όχι tracks που απλά δεν κατέληξαν στην παραγωγή του άλμπουμ, όπως πώς θα λειτουργούσε σε μια deluxe έκδοση. Υπάρχει μια οικειότητα, αλλά επίσης πραγματικά ενισχύσαμε τη νέα πλευρά του συγκροτήματος. Το Part II πραγματικά ολοκληρώνει το Part Ι – τα δύο μέρη πρέπει να συντελούν ένα έργο”.

Τα τελευταία χρόνια είναι μόνο ανοδικά για τους Nothing But Thieves. Έχουν πουλήσει πάνω από 1 εκατομύρια δίσκους και έχουν ξεπεράσει τα 907Μ streams, έχοντας χτίσει έτσι ένα πιστό κοινό για τον alternative rock ήχο τους, ένα κοινό που τους κάνει ένα από τα καλύτερα τωρινά rock συγκροτήματα στον κόσμο. Με πάνω από 150,000 εισιτήρια σε πωλήσεις στην τελευταία περιοδεία τους και sold out shows στο Alexandra Palace του Λονδίνου, η επιτυχία τους είναι παγκόσμια.

Μετά την τεράστια αναγνώριση που σημείωσε το ντεμπούτο τους ως το debut από Βρετανούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική για το 2015, το συγκρότημα εμφανίστηκε σε Αμερικάνικες τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτές του James Corden και του Jimmy Kimmel και έπαιξε σε διεθνή shows σε χώρες όπως η Πολωνία και η Ολλανδία, όπου και εμφανίστηκε σε μία γεμάτη arena 6 χιλιάδων fans. Αφού παρουσίασαν καινούρια τραγούδια μυστικά νωρίτερα φέτος σε μία συναυλία για τα Brits/War Child, ξεκίνησαν να ετοιμάζουν την επερχόμενη ανοιξιάτικη περιοδεία τους, που θα περιλαμβάνει ένα show στο Adrenaline Stadium της Μόσχας με 6,500 ανθρώπους.

Μετά από 3 livestream συναυλίες στο Live From The Warehouse όπου οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ολοκαίνουρια τραγούδια του “Moral Panic” αλλά και πιο σπάνια tracks, παλιά αγαπημένα από τους προηγούμενους δίσκους τους, covers και επανεκτελέσεις, οι Nothing But Thieves ανακοίνωσαν μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης το μεγάλο show στο Λονδίνο στο O2 Arena. Επίσης, μόλις ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από live shows πριν από την περιοδεία τους με 3 εμφανίσεις στην Οξφόρδη, το Νόριτς και το Λίβερπουλ τον επόμενο μήνα. Με μια καλά κερδισμένη φήμη για τα ενεργητικά, παθιασμένα και άπειρα live shows τους, είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι Nothing But Thieves είναι οι Conor Mason (φωνητικά, κιθάρα), Joe LangridgeBrown (κιθάρα),Dominic Craik (κιθάρα, πλήκτρα), Philip Blake (μπάσο) και James Price (drums).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ