Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες το Netflix και μετρά πάνω από 200 εκατομμύρια συνδρομητές
News

Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες το Netflix και μετρά πάνω από 200 εκατομμύρια συνδρομητές

Το 2020 ήταν η χρονιά της μεγαλύτερης ανάπτυξης στην ιστορία του Netflix, σε σύγκριση ακόμα και με την περίοδο που έγινε διαθέσιμο παγκοσμίως. Κεντρικό ρόλο σε αυτό το επίτευγμα έπαιξε φυσικά η καραντίνα στην οποία μπήκες ο πλανήτης λόγω πανδημίας με το κοινό να αφιερώνει το χρόνο του στην πλατφόρμα.

Το βράδυ της Τρίτης η πλατφόρμα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου του 2020 και ξεπερνώντας τις προβλέψεις πρόσθεσε άλλα 8.5 εκατομμύρια συνδρομητές φτάνοντας συνολικά τα 204 εκατομμύρια.

Συνολικά στη χρονιά που πέρασε, το Netflix απέκτησε 36 εκατομμύρια νέους συνδρομητές, με το 83% να προέρχεται από χώρες εκτός Αμερικής.

Το τελευταίο τρίμηνο κάθε χρονιάς, είναι παραδοσιακά πολύ καλό για την πλατφόρμα, αφού παρουσιάζει μερικά από τα σημαντικότερα πρότζεκτ της και το ίδιο έγινε και τώρα με το Crown, το Queen’s Gambit και το Midnight Sky να ξεχωρίζουν σε επιδόσεις.

Τα ευχάριστα νέα έφεραν έκρηξη και στο χρηματιστήριο με τη μετοχή της εταιρείας να κλείνει στα 501 δολάρια.  Η νέα χρονιά ξεκίνησε με το Netflix να ανακοινώνει ότι μέσα στο 2021 θα παρουσιάσει συνολικά 71 ταινίες κάτι παραπάνω από μία την εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: