Ξεφτίλα: Σεκιουριτάδες δεν αφήνουν τον Joey Kramer να μπει στην πρόβα των Aerosmith
News

Ξεφτίλα: Σεκιουριτάδες δεν αφήνουν τον Joey Kramer να μπει στην πρόβα των Aerosmith

Σας γράψαμε από το πρωί της Πέμπτης, για την απόφαση του δικαστηρίου, που δεν επιτρέπει στον Joey Kramer να επιστρέψει στους Aerosmith και να δώσει το παρών στο MusicGala της Παρασκευής και τα βραβεία Grammy που θα διεξαχθούν το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το TMZ το δικαστήριο στην απόφαση του λέει τα εξής: «Με δεδομένο ότι ο Joey Kramer δεν έχει παίξει με το συγκρότημα εδώ και έξι μήνες και δεν υπάρχει χρόνος για να γίνουν πρόβες, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να δείχνουν ότι η επιστροφή του είναι προς το συμφέρον των επιχειρηματικών πλάνων της μπάντας». 

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα θα δείτε τον Kramer, που είναι ιδρυτικό μέλος της μπάντας και συνεχή παρουσία για 50 χρόνια, να φτάνει στο χώρο που έκανε πρόβες το συγκρότημα και εκεί αν βρίσκει δύο σεκιούριτι που δεν του επέτρεψαν την είσοδο.

https://youtu.be/BoW9fJfAFAk

Μετά το περιστατικό και την απόφαση του δικαστηρίου, ο Joey Kramer αποκάλυψε ότι του είχαν στείλει κανονικά το πρόγραμμα με τις πρόβες, ενώ του ζήτησαν να φωτογραφηθεί με τα υπόλοιπα μέλη στο κόκκινο χαλί, χωρίς όμως να του επιτρέπουν να παίξει μαζί τους. Αστεία πράγματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: