Κριτικής μίας λέξης για το επεισόδιο του Walking Dead: Γάμησε!
News

Κριτικής μίας λέξης για το επεισόδιο του Walking Dead: Γάμησε!

Όταν ακούσαμε την κόρνα που τράβηξε τα ζόμπι προς την Αλέξανδρια στην πρεμιέρα του Walking Dead, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο χοντρή μαλακία έχει γίνει.

Το πέσιμο που έκαναν οι λύκοι ήταν τόσο ξαφνικό και τόσο αιμοβόρο που μας αιφνιδίασε όλους. Τόσο μεγάλης κλίμακας επίθεσης είχαμε να δούμε από την εποχή που αυτός ο τύπος ήταν ακόμα ζωντανός.

gif-walking-dead-lie-governor-452651

Από τότε και για περίπου δύο χρόνια είδαμε πολύ περπάτημα, κάποιους τύπους που ήταν κανίβαλοι αλλά ξεμπερδέψαμε με την πάρτη τους σε δύο επεισόδια και γενικότερα η εξωτερική απειλή είχε ψιλο-υποβαθμιστεί.

Μέχρι που την Κυριακή έγινε αυτό….

walking-dead 1

Και αυτό…

walking-dead 2

Και εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι ότι λείπουν και ο Ρικ και ο Ντάριλ και η Μισόν. Οπότε μάλλον την έχουν βάψει τα φιλαράκια μας που έχουν ξεμείνει στην Αλεξάνδρια.

Αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ιδιαίτερα, αφού αναλαμβάνει δράση ο πιο γαμάτος γυναικείος χαρακτήρας στην ιστορία των πιο γαμάτων γυναικείων χαρακτήρων.

walking-dead 3

Η Κάρολ ντε…

walking dead 6

walking-dead 5

Δεν είναι όμως μόνης της, αφού έχει τη βοήθεια του Μόργκαν που είναι πλέον κάτι μεταξύ νίντζα και Τσακ Νόρις.

walking dead 8

Έχει όμως ένα θεματάκι όπως έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε ξανά.  Δεν θέλει ρε παιδάκι μου να σκοτώνει. Η Κάρολ φυσικά έχει αντίθετη άποψη.

walking-dead 4

Και κάπου εκεί ξεπερδέψαμε τουλάχιστον γι αυτό το επεισόδιο με τους λύκους και φανταζόμαστε ότι όταν θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι θα οργανώσουν αντεπίθεση. Μέχρι τότε αφήνουμε τον Kevin Smith να περιγράψει τα συναισθήματα μας γι αυτό το επεισόδιο.

[iframe]<center><iframe src=”http://gfycat.com/ifr/ShinyBetterDogwoodclubgall” frameborder=”0″ scrolling=”no” width=”538″ height=”310″ style=”-webkit-backface-visibility: hidden;-webkit-transform: scale(1);” ></iframe></center>[/iframe]

Όχι όμως. Δεν θα είναι αυτή η τελευταία μας κουβέντα. Δεν μπορεί να είναι αυτή. Θα είναι όμως αυτή….

walking-dead 7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ