Κρίμα: Οι κριτικές διαλύουν το Iron Fist του Netflix
News

Κρίμα: Οι κριτικές διαλύουν το Iron Fist του Netflix

Δεν ξέρουμε αν εσάς σας άρεσε, αλλά εμείς απογοητευτήκαμε εντελώς από το Luke Cage του Netflix. Σε αντίθεση φυσικά με το Daredevil και τη Jessica Jones που μας είχαν ενθουσιάσει.

Έτσι είχαμε την ελπίδα ότι το επερχόμενο Iron Fist θα ανανεώσει το ενδιαφέρον μας για το τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel, πριν έρθουν μέσα στη χρονιά οι Defenders.

Δυστυχώς όμως οι κριτικές που άρχισαν να εμφανίζονται για τη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου είναι απογοητευτικές. Να φανταστείτε ότι στο Rotten Tomatoes η σειρά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, από το σύνολο των κριτικών έχει ένα… μεγαλοπρεπέστατο 0%.

Οι περισσότεροι στέκονται στο πόσο αργή είναι η πλοκή.

Διαβάστε μερικά παραδείγματα:

The Verge: Οι οπαδοί του κόμικ φοβόντουσαν για το χειρότερο όταν η σειρά ανακοινώθηκε και όλοι τους οι φόβοι βγήκαν αληθινοί.

Collider: Μια σειρά που θα έπρεπε να είναι η πιο τολμηρή είναι τελικά η πιο ήσυχη. Σοβαρά τώρα, στο κόμικ ο ήρωας παίρνει τις δυνάμεις του χτυπώντας έναν δράκο στην καρδιά, αλλά αυτό φυσικά δεν το δείχνει η σειρά. Αν ήθελα να εστιάσω στον ρεαλισμό δεν θα χαλούσα τόσο χρόνο βλέποντας ταινίες και σειρές με υπερήρωες.

Hollywood Reporter: Μέσα σε έξι επεισόδια η σειρά δεν κατάφερε όχι μόνο να μας γνωρίσει ένα ήρωα που θα μας κάνει να ενδιαφερθούμε αλλά ούτε καν μία ιστορία ή έναν στόχο που θα μπορούσα να σας περιγράψω και να με κάνει να ενδιαφερθώ για τη συνέχεια.

Variety: Περνάει πάρα πολύς χρόνος για να συμβεί κάτι στο Iron Fist και όταν αυτό γίνεται η χωρίς παραγωγή, τα τυπικά σκηνικά και οι… οδυνηροί διάλογοι αποτυγχάνουν να αποσπάσουν την προσοχή του θεατή από την έλλειψη βάθους και λεπτομέρειας.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι όλες οι κριτικές αναφέρονται στα έξι πρώτα επεισόδια αλλά με τόσες σειρές που έχουμε να δούμε με τι κουράγιο να μπούμε στη διαδικασία;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ