Κράξιμο του Luben στους Korn έτσι για το τζέρτζελο
News

Κράξιμο του Luben στους Korn έτσι για το τζέρτζελο

H είδηση ότι οι Korn θα έχουν μαζί τους για μπασίστα τον 12χρονο γιο του Robert Trujillo στην επερχόμενη περιοδεία τους, έχει παίξει σε πάρα πολλά site της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Έχει ενδιαφέρον όμως ότι το θέμα έχει προβληθεί και σε site που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη rock και metal μουσική γενικότερα.

Πάρτε για παράδειγμα τη δημοσίευση του συμπαθούς κατά τα άλλα Luben:

«Το αξιοκορόιδευτο της υπόθεσης είναι ότι το συγκρότημα έχει γύρω στα 17 χρόνια να βγάλει μουσική που να αφορά οποιονδήποτε πέρα απ’ αυτούς που νομίζουν ότι το nu-metal υπάρχει ακόμα ως μουσικό είδος, και στο μεταξύ έχουν τραβήξει την προσοχή μας για τους πιο τραγελαφικούς εξω-μουσικούς λόγους. Όπως π.χ. η βάση μικροφώνου που σχεδίασε γι’ αυτούς ο δημιουργός του Αlien, HR Giger, και θολώνει τα όρια μεταξύ σέξυ και αποτρόπαιου».

Όχι δεν θα κάτσουμε να υπερασπιστούμε τώρα τους Korn αφού η παραπάνω παράγραφος από μόνη της πάσχει σε τόσα πολλά σημεία που λίγο να τη σκουντήξεις θα σπάσει. Αλλά το διασκεδάσαμε διαβάζοντας τη και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Και επίσης δείχνει τα αποτελέσματα της απόπειρας να γράψεις για κάτι που δεν ξέρεις.

Γιατί οι πιθανότητες είναι δύο. Είτε άκουγες ως πιτσιρικάς αλλά τώρα αυτά τα είδη σου μοιάζουν ως παιδικές ασθένειες αφού παραείσαι… cool πλέον, είτε δεν άκουγες ποτέ και κάνεις γενικεύσεις για κάτι που δεν έχεις την παραμικρή γνώση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: