Κουφιοκέφαλοι φανατικοί θέλουν να ακυρώσουν τη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα
News

Κουφιοκέφαλοι φανατικοί θέλουν να ακυρώσουν τη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Οι Rotting Christ έχουν προγραμματισμένη εμφάνιση στην Πάτρα στις 15 του μήνα, αλλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να βάλουν εμπόδια.

Είναι η σελίδα φίλων της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στο Facebook και για να καταλάβετε ότι δεν μιλάμε για τίποτα φυσιολογικούς, η φωτογραφία προφίλ της σελιδας γράφει πάνω Ορθοδοξία ή Θάνατος.

Αποκαλούν τα μέλη της μπάντας αντίχριστους και θεωρούν ότι η συναυλία προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα.  Ακολουθεί η ανακοίνωση τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ! 
Τηλέφωνα: 2610362030 και 2108092690.

Τήν Πόλη του Αγίου Ανδρέου επέλεξαν οι κατά δήλωσή τους και με βάση το όνομα τού συγκροτήματος τους, οί…”Σάπιος Χριστός” αντιχριστιανοί σατανιστές, για να εγκαινιάσουν τήν…..μουσική περιοδεία τους. Μετά από τά καρνα-βάαλ-ια λοιπόν, έρχονται οί αντίχριστοι οί οποίοι επέλεξαν την πρώτη εβδομάδα της Αγίας και μεγάλης τεσσερακοστής και τήν Παρασκευή, των Α’ Χαιρετισμών προς Τήν Παναγία μας για να…. “προσφέρουν πολιτισμό”.

Δύο πράγματα συμβαίνουν: ή δεν πιστεύουν στην ύπαρξη Τού Τριαδικού Θεού, οπότε είναι παράφρονες αφού ασχολούνται με κάτι ανύπαρκτο, ή ακριβώς επειδή πιστεύουν στην ύπαρξη Του, επέλεξαν να υπηρετήσουν τον αντίχριστο!

Πουθενά παγκοσμίως δεν υπάρχει εξύβριση άλλης θρησκείας, πλήν τής Ορθοδοξίας Μας! 
Άς μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί η χώρα μας πάει κατά διαβόλου!

Υ.Γ. Έχουν ενημερωθεί τόσο ή Μητρόπολη Πατρών όσο και ο Δήμος ώστε να πάρουν θέση σε αυτήν τήν απαράδεκτη συμπεριφορά ή οποία προσβάλλει βάναυσα το Ορθόδοξο συναίσθημα.

https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/photos/a.673904619325145/2016459715069622/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ