Κότες: Ακύρωσαν την εμφάνισή τους στην Comic Con οι δημιουργοί του Game of Thrones
News

Κότες: Ακύρωσαν την εμφάνισή τους στην Comic Con οι δημιουργοί του Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Αρχικά ζητάμε συγχώρεση για τον λυκειακού επιπέδου χαρακτηρισμό στον τίτλο και προχωράμε χωρίς τύχεις στο θέμα μας. Μας είχε κάνει εντύπωση πριν από λίγο καιρό η ανακοίνωση ότι οι δημιουργοί του Game of Thrones,  David Benioff και D.B. Weiss θα δώσουν το «παρών» στο πάνελ της σειράς στην Comic Con.

Και αυτό γιατί μετά το τέλος της σειράς δεν είχαν εμφανιστεί πουθενά και μάλιστα δεν είχαν σχολιάσει το φινάλε ούτε καν στα βίντεο που έβαζε το HBO στο youtube μετά από κάθε επεισόδιο. Και φυσικά είναι οι άνθρωποι που έχουν δεχθεί συνολικά την κριτική για την τελευταία σεζόν που προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις στο κοινό.

Βέβαια τα Emmy είχαν άλλη άποψη και χάρισαν στο Game of Thrones 32 (!) υποψηφιότητες, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ, ενώ οι Benioff και Weiss είναι υποψήφιοι για το σενάριο αλλά και σκηνοθεσία του φινάλε. Λίγες ώρες πριν το πάνελ λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι οι δυο τους δεν θα εμφανιστούν τελικά λόγω άλλων υποχρεώσεων, κάτι που κανένας μα κανένας δεν πιστεύει. Οι ηθοποιοί που θα είναι τελικά στην Comic Con την Παρασκευή, είναι οι Jacob Anderson (Grey Worm), John Bradley (Samwell Tarly), Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Conleth Hill (Varys) και Isaac Hempstead Wright (Bran Stark).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ