Korn: Ένα ακόμα single λίγο πριν το άλμπουμ
News

Korn: Ένα ακόμα single λίγο πριν το άλμπουμ

Στις 4 του μήνα κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Korn που το λες και σφηνάκι, αφού περιλαμβάνει μόλις εννέα τραγούδια και η διάρκεια του ίσα που ξεπερνά τα 30 λεπτά.

Το προηγούμενο διάστημα ακούσαμε τα δύο πρώτα single (Forgotten και Star the Healing) και τώρα ήρθε η ώρα για ακόμα ένα. Είναι το Lost In The Grandeur και μπορείτε να το ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ το συγκρότημα θα κάνει μία σπέσιαλ εμφάνιση σε εκκλησία που αφιερώνεται σε όσους χάθηκαν στην εποχή της πανδημίας. Θα μεταδοθεί στις 6 το πρωί της Παρασκευής μέσω youtube.

Σε αντίθεση με το The Nothing που βρήκε τον Jonathan Davis να θρηνεί το θάνατο της συζύγου του, αυτή τη φορά ο τραγουδιστής δηλώνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φάση της ζωής του. «Τώρα βιώνω αυτή τη νέα ζωή και είδα όλο αυτό το σκοτάδι να απομακρύνεται. Δεν ξέρω πως να αντιδράσω και πως να το διαχειριστώ. Είναι δύσκολο να αφήσω αυτό το μέρος πίσω. Πάντα θέλω να γυρνάω εκεί γιατί είναι ένα οικείο μέρος, αλλά πρέπει να το αφήσω. Δεν είμαι βασανισμένος πια. Θα με σκότωνε αν δεν προχωρούσα. Αλλά δεν ξέρω πως να αντιδρώ στο να είμαι ευτυχισμένος. Πραγματικά δεν ξέρω» δήλωσε σε συνέντευξη του στο Kerrang.

“Requiem” track listing:

01. Forgotten
02. Let The Dark Do The Rest
03. Start The Healing
04. Lost In The Grandeur
05. Disconnect
06. Hopeless And Beaten
07. Penance To Sorrow
08. My Confession
09. Worst Is On Its Way

Το Requiem των Korn κυκλοφορεί στις 4 Φεβρουαρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: