Κόντρα με το Netflix επιχειρεί να ανοίξει ο Μπογδάνος
News

Κόντρα με το Netflix επιχειρεί να ανοίξει ο Μπογδάνος

Από τις 30 Ιουνίου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει βάλει στο «στόχαστρο» του το Netflix. Αρχικά είχαμε την τοποθέτηση του σε πάνελ εκπομπής του Alert TV όπου ερωτώμενος για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, μετέφερε την κουβέντα στους μετανάστες και τάχθηκε κατά της πρότασης μεταφοράς συγκεκριμένου αριθμού προσφύγων σε χωριά της χώρας.

«Την πρόταση να πάρει κάθε χωριό 5-10 οικογένειες μεταναστών την έχω δει ως ταινία στο netflix (a remarkable tale), το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο.

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη εποικισμό. Πρέπει να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν έμεινε εκεί. Για να κάνει ακόμα πιο πειστικό το επειχείρημα του αναφέρθηκε την επόμενη μέρα στο twitter στο θέμα του Space Force. Πριν από μερικές εβδομάδες η είδηση ότι το Netflix πήρε τα εμπορικά δικαιώματα του τίτλου κερδίζοντας τη μάχη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, σχολιάστηκε από τον Μπογδάνο ως απόδειξη ότι το Netfix κάνει πολιτική.

Τέλος σε σχόλιο χρήστη του Twitter ότι περιμένει πώς και πώς απάντηση του Netflix στα όσα είπε, σχολίασε απλά… bring it on. Ξέρετε βέβαια, ότι κάποια πράγματα μιλάνε από μόνα τους και δεν χρειάζονται κανένα απολύτως σχόλιο από εμάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ