Με κομματάρα επέστρεψαν οι Ghost - Τον Ιούνιο το νέο άλμπουμ!
News

Με κομματάρα επέστρεψαν οι Ghost – Τον Ιούνιο το νέο άλμπουμ!

Αν υπήρχαν αμφιβολίες για το μέλλον των Ghost μετά την αποχώρηση των περισσότερων μελών, τότε αυτές μπορούν πλέον να τοποθετηθούν στο ντουλάπι! Και αυτό γιατί ο Tobias Forge… ζωγραφίζει με το νέο single της μπάντας που έχει τον τίτλο Rats!

Στο βίντεο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ο Cardinal Copia που μας προέκυψε χορευταράς. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια του συγκροτήματος που μοιάζει πλέον να αλλάζει οριστικά επίπεδο και να παίζει στις μεγάλες κατηγορίες!

Σχετικά με το concept του άλμπουμ ο Tobias Forge δήλωσε: «Είναι ένα χαλαρό concept γύρω απ’ το θάνατο και τη μοίρα. Εξελίσσεται στον Μεσαίωνα αλλά αντλούμε υλικό και από σύγχρονα γεγονότα. Ο Μαύρος Θάνατος ήταν ένα παράδειγμα σημείου καμπής για έναν ολόκληρο πολιτισμό. Ολόκληρα χωριά αποδεκατίστηκαν από την πανώλη. Οι περισσότεροι γνώριζαν πολύ λίγα και όλα κατέληγαν στο θεό και το διάβολο, άρα και την αμφισβήτηση της πίστης τους. Αναρωτιούνταν γιατί τους βρήκε αυτό το κακό και το απέδιδαν στο ότι δεν φοβούνταν αρκετά τον θεό, όλες αυτές οι ηλίθιες προκαταλήψεις. Συχνά είναι σαν να έχουμε γυρίσει αρκετά βήματα πίσω διότι είμαστε πολύ πιο κοντά στο παρελθόν που οι άνθρωποι κάθονταν στη μέση της πλατείας και εκτυλίσσονταν σκηνικά απ’ το “Life of Brian” των Monty Python. Τα λαϊκά δικαστήρια στο διαδίκτυο δεν έχουν καμία επίβλεψη, είναι πολύ σύντομα και μιλούν στα πιο πρωτόγονα ένστικτά μας».

Το νέο τους άλμπουμ θα έχει τίτλο Prequelle και θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου. Αυτό που ακολουθεί είναι το track listing και αμέσως μετά το βίντεο έχουμε και το εξώφυλλο.

Prequelle track listing:

01. Ashes
02. Rats
03. Faith
04. See The Light
05. Miasma
06. Dance Macabre
07. Pro Memoria
08. Witch Image
09. Helvetesfonster
10. Life Eternal

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: