Οι Κοέν δουλεύουν το σενάριο για το remake του Σημαδεμένου
News

Οι Κοέν δουλεύουν το σενάριο για το remake του Σημαδεμένου

Όποτε μπαίνουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις «remake» και «Σημαδεμένος» μας πιάνει μια ταραχή οφείλουμε να ομολογήσουμε.

Αν και για τα λέμε όλα και η ταινία του 1983 ήταν και αυτή με τη σειρά της νέα εκδοχή του ορίτζιναλ που είχε κυκλοφορήσει το 1932 (50 ολόκληρα χρόνια μετά)!
Βέβαια τότε τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Μπράιαν ντε Πάλμα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Αλ Πατσίνο, οπότε τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά όπως και να το κάνουμε.

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα και στο remake που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Antoine Fuqua που θα το σκηνοθετούσε, αποχώρησε από το πρότζεκτ περίπου τον ίδιο καιρό που ανακοινώθηκε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Ντιέγκο Λούνα, που τον είδαμε στο Rogue One.

Δεν υπάρχει λοιπόν αυτή τη στιγμή που μιλάμε σκηνοθέτης, όμως όπως αποκάλυψε το Variety, η Universal προσέλαβε τους αδελφούς Κοέν για να δουλέψουν πάνω στο ήδη υπάρχων σενάριο.

Αυτή η είδηση είναι κάτι παραπάνω από θετική και θα πανηγυρίζαμε αν μαθαίναμε ότι αναλαμβάνουν και τη σκηνοθεσία, αλλά αυτό το λες και δύσκολο, αφού τα αδέλφια προτιμούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στα πρότζεκτ τους και καμιά φορά ρίχνουν ένα χεράκι βοηθείας σε σενάρια όπως συνέβη στο Bridge of Spies και το Unbroken.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ