Κήρυξαν τον πόλεμο στο Roxx Radio στην Αμερική (αλλά που θα πάει θα τους διαλύσουμε)
News

Κήρυξαν τον πόλεμο στο Roxx Radio στην Αμερική (αλλά που θα πάει θα τους διαλύσουμε)

Με πάνω από 5.000 ακροατές την ημέρα το Roxx Radio έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια πολλών από εσάς, Εκτός λοιπόν από την κεντρική μας σελίδα εδώ στο Roxx, μπορείτε να μας ακούτε και μέσω του Tunein σε κινητά τηλέφωνα.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αν μένετε όμως στην Αμερική και για κάποιο λόγο θέλετε να ακούσετε το Roxx Radio μέσω tunein πλέον δεν μπορείτε.

Και αυτό γιατί η Sony αποφάσισε να τα βάλει μαζί μας, έτσι με παράπονο που έκανε στην εταιρεία, ζήτησε να μην μεταδίδεται ο σταθμός στις Η.Π.Α.  Και πλέον δεν μεταδίδεται.

Ο λόγος είναι ότι παίζουμε τραγούδια καλλιτεχνών της. Θα σκεφτεί κάποιος, αυτό δεν είναι καλό; Ότι προωθούνται δηλαδή τα τραγούδια της εταιρείας;

Τι να κάνουμε όμως, θα πρέπει να το αποδεχτούμε. Και επειδή αυτή την εποχή το μπάτζετ, δεν μας επιτρέπει να πάμε στην Αμερική και να τα πούμε ένα χεράκι στην κυρία Sony, θα αποδεχτούμε την ήττα μας σε αυτή τη μάχη αλλά θα τους το κρατήσουμε μανιάτικο.

Δεν σε χάλασε κυρά Sony που έδωσες τον Spider Man πίσω στη Marvel έτσι; Δεν σε χάλασε καθόλου!

Όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε την καλύτερη rock μουσική που δεν παίζει σχεδόν πουθενά αλλού μόνο στο Roxx Radio.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ