Κινητικότητα στους Scars on Broadway του Daron Malakian
News

Κινητικότητα στους Scars on Broadway του Daron Malakian

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα άλμπουμ των Scars on Broadway, του πρότζεκτ που έτρεξε ο Daron Malakian μετά το πρώτο μεγάλο διάλλειμα των System of a Down.

Από τότε η σύνθεση του γκρουπ είχε μπόλικες προσθαφαιρέσεις, ο Malakian έγραψε αρκετά νέα τραγούδια που έπαιξαν ζωντανά αλλά ενώ περιμέναμε το δεύτερο άλμπουμ τους εκεί γύρω στο 2013 ξαφνικά το πρότζεκτ μπήκε ξανά στον πάγο.

Υποθέσαμε όλοι τότε ότι η σιωπή είχε να κάνει με τη συναυλιακή επιστροφή των System of a Down, αλλά αυτή πέρασε (και ξαναήλθε και ξαναπέρασε).

Το βράδυ της Δευτέρας παρατηρήθηκε για πρώτη φορά κινητικότητα στη σελίδα των Scars on Broadway στο Facebook αφού άλλαξαν οι εικόνες προφίλ και εξωφύλλου, αλλά καλό θα είναι να μην ελπίζουμε σε πολλά, αφού και οι δύο φωτογραφίες συνοδεύονταν από την πληροφορία ότι το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας είναι διαθέσιμο στο spotify μαζί με τα δύο bonus tracks του.

Το αν εκείνα τα τραγούδια που τόσο γουστάραμε στις live εκτελέσεις τους θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας είναι κάτι που μόνο ο Daron Malakian ξέρει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ