Κίνηση-βόμβα από τη Disney: Προσέλαβε ξανά τον James Gunn για το Guardians of the Galaxy

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ήταν Ιούλιος του 2018 όταν έσκασε σαν βόμβα στο Hollywood η απόλυση του James Gunn από τη Disney, με αφορμή κάποια παλιά tweet χοντροκομμένου χιούμορ που είχαν έρθει στην επιφάνεια από συντηρητικά μέσα ενημέρωσης και ακροδεξιές φωνές που ζητούσαν την τιμωρία του.



Ο Gunn ζήτησε συγγνώμη, το καστ των ηθοποιών στάθηκε στο πλευρό του, όμως η Disney ήταν αμετακίνητη από την αρχική της απόφαση.

Στο μεταξύ ο James Gunn (που είχε παραδώσει το σενάριο για το τρίτο Guardians) βρήκε δουλειά στη DC και ανέλαβε το δεύτερο Suicide Squad.

Φτάσαμε λοιπόν στη βράδυ της Παρασκευής με το Deadline να αποκαλύπτει ότι η Disney αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά με τον James Gunn που θα επιστρέψει για τη σκηνοθεσία του τρίτου Guardians και όχι μόνο αυτό.

Του επιτρέπει να ολοκληρώσει το Suicide Squad και να ξεκινήσει μετά τη δουλειά, κάτι που δείχνει ότι δεν είχε καμία άλλη επιλογή στα χέρια της από το να ζητήσει την επιστροφή του 52χρονου σκηνοθέτη.

Έτσι, έχουμε με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια, αφού ο Gunn είναι ο «πατέρας» των Guardians και είναι δικό του το όραμα του franchise, ενώ θα δούμε τη «ματιά» του και στο Suicude Squad.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ