Η κινηματογραφική μεταφορά του ΙΤ προχωρά και ψάχνει νέο δαιμονικό κλόουν
News

Η κινηματογραφική μεταφορά του ΙΤ προχωρά και ψάχνει νέο δαιμονικό κλόουν

Πέρασε από 40 κύματα αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν η κινηματογραφική μεταφορά του IT προχωρά κανονικά.

H Warner Bros μάλιστα ανακοίνωσε ότι η ταινία που θα βασίζεται σε ένα από τα καλύτερα βιβλία του Stephen King θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Σεπτεμβρίου του 2017.

Μετά την αποχώρηση του Cary Fukunaga από το πρότζεκτ λόγω καλλιτεχνικών διαφορών η παραγωγή σταμάτησε για πάνω από ένα χρόνο μέχρι που τελικά τη θέση του σκηνοθέτη πήρε ο Andres Muschietti.

Το κάστινγκ θα ξεκινήσει σύντομα και θα πρέπει να βρεθεί και νέος Pennywise αφού ο πιτσιρικάς Will Poulter που είχε αναλάβει τον ρόλο πριν πολύ καιρό αποχώρησε λόγω άλλων υποχρεώσεων.

tumblr_npnifgfdmc1s1v3r1o1_500

Καλύτερα να σας πούμε την αλήθεια γιατί δεν μας είχε γεμίσει το μάτι.

Δεν αποκλείεται πάντως η ταινία να χωριστεί σε δύο μέρη για να αποτυπωθούν καλύτερα οι δύο εποχές που περιγράφει.

Αυτή είναι η περιγραφή του It που είχε γίνε μίνι-σειρά στις αρχές της δεκαετίας του 90 με τον Τιμ Κάρι στο ρόλο του δαιμονικού κλόουν Pennywise να στοιχειώνει ακόμα τα όνειρα μας.

Τον τρόμο σκόρπισε πριν από 30 χρόνια στο Derry μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών κι εξαφανίσεων παιδιών. Μόνο που τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα δεν έγιναν από ανθρώπινο χέρι.

Μια ομάδα παιδιών, αντιμετώπισαν αυτή τη φρίκη στα δώδεκά τους χρόνια, ανακάλυψαν τι κρυβόταν πίσω από τα γεγονότα που στοίχειωναν τη ζωή τους. Ήταν το Αυτό, που πολέμησαν και νόμιζαν ότι νίκησαν.

30 χρόνια αργότερα, ενήλικοι πια και πετυχημένοι, καλούνται να επιστρέψουν πίσω στην γενέτειρά τους όταν το Αυτό επιστρέφει ακόμα πιο εφιαλτικό κι ανατριχιαστικό από πριν με σκοπό να το νικήσουν μια και καλή. Ν’ αναμετρηθούν με το ανατριχιαστικό παρελθόν και το ακόμα πιο ανατριχιαστικό παρόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ