Κι όμως! O Slash και ο Axl Rose είναι και πάλι φίλοι!
Music

Κι όμως! O Slash και ο Axl Rose είναι και πάλι φίλοι!

Να και κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Slash σε συνέντευξη του, έχει βρει πλέον με τον Axl Rose και έχουν θάψει το τσεκούρι του πολέμου.

Η ερώτηση που του έκανε ο σουηδός δημοσιογράφος ήταν, αν αληθεύει ότι οι δύο τους είναι και πάλι φίλοι, με τον Slash να απαντάει.

«Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Αλλά σε αυτό το σημείο είναι πολύ cool κατάσταση. Το να αφήνεις να φεύγει όλη αυτή η αρνητικότητα που κρατούσε τόσο καιρό».

Φυσικά και η επόμενη ερώτηση ήταν αν θα υπάρξει reunion των Guns N’ Roses αλλά ο Slash τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να απαντήσει κάτι τέτοιο και ότι αυτό το θέμα είναι παλιό.

Η κόντρα των δύο κρατάει εδώ και περίπου 20 χρόνια όταν ο Slash έφυγε τελικά από τη μπάντα. Το 2009 ο Axl είχε αποκαλέσει τον Slash «καρκίνο» ενώ πριν από τρία χρόνια στην ένταξη της μπάντας στο Rock n’ Roll Hall of Fame ο Axl δεν είχε δώσει το παρών.

Τώρα αν όλα αυτά θα οδηγήσουν σε κάποιου τύπου reunion είναι πολύ νωρίς για να το πούμε, αλλά για να λέμε την αλήθεια τη γουστάρουμε πολύ την τωρινή φάση με την solo καριέρα του Slash και θα προτιμούσαμε να επικεντρωθεί σε αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ