Κάτι παίζει με το φινάλε του Game of Thrones
News

Κάτι παίζει με το φινάλε του Game of Thrones

Πολύ πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι η παραγωγή της σειράς θα μπει στη διαδικασία να γυρίσει πολλά διαφορετικά φινάλε για να γλιτώσουν όσο μπορούν τα spoiler.

Θυμίσουμε ότι 7η σεζόν είχε υποφέρει από τις διαρροές, τόσο των σεναρίων, αλλά και στη συνέχεια με το μεγάλο χακάρισμα στο HBO.

Τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που μπαίνουν αυτή την εποχή στο τελικό τους στάδιο, είναι δρακόντεια και ενώ οι ηθοποιοί είχαν διαβάσει το σενάριο για το φινάλε τώρα φαίνεται πως πραγματοποιείται το μεγάλο σχέδιο των πολλών διαφορετικών φινάλε.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η Εμίλια Κλαρκ που μίλησε σε podcast του Hollywood Reporter.

«Δεν ξέρω καν τι κάνω αυτή την εποχή. Και το λέω αυτό απόλυτα σοβαρά. Νομίζω ότι γυρίζουν διάφορα πράγματα και δεν μας το λένε. Έχω την εντύπωση ότι δεν μας εμπιστεύονται. Είχα διαβάσει το σενάριο για το φινάλε και ήταν από τις πιο έντονες εμπειρίες της ζωής μου. Αλλά ακόμα δεν ξέρω ποιος καταλήγει στο θρόνο» τόνισε αρχικά η ηθοποιός που υποδύεται την Ντενέρις με τον δημοσιογράφο να τη ρωτάει αν είχε διαβάσει το τελευταίο επεισόδιο.

«Το είχα διαβάσει, αλλά από τότε κάποιος λέει στα γυρίσματα που δεν βγάζει νόημα και σκέφτεσαι ότι κάνουν και άλλα γυρίσματα. Και υπάρχει τρομερή μυστικοπάθεια. Και μετά βλέπεις κάποιον και λες “Ώπα, τι κάνεις εσύ εδώ, τι είσαι;”. Νομίζω ότι γυρίζουν πολλά φινάλε και δεν μας λενε ποιο θα είναι το πραγματικό».

Αυτά λοιπόν είχε να πει η Εμίλια Κλαρκ και θα συμφωνήσετε ότι καλά κάνουν και λαμβάνον τέτοια μέτρα γιατί μετά από τόσα χρόνια που έχουμε επενδύσει σε αυτή τη σειρά, δεν θέλουμε να μας έρθει spoiler από πουθενά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ