Κάτι πάει να μας κρύψει η Marvel στο teaser του Endgame
News

Κάτι πάει να μας κρύψει η Marvel στο teaser του Endgame

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl το νέο teaser για το Endgame των Avengers και μπορεί να μας δείχνει πολλά στα 30 δευτερόλεπτα που διαρκεί, ήταν όμως αρκετά για να δημιουργήσουν αρκετή κουβέντα.

Μία συγκεκριμένη σκηνή είναι αυτή που έχει ξεσηκώσει ντόρο αφού πολλοί φανατικοί της Marvel πιστεύουν ότι από το trailer έχει αφαιρεθεί ένας χαρακτήρας. Αυτή είναι η σκηνή.

Βλέπουμε λοιπόν από πίσω προς τα μπροστά τους Bruce Banner, War Machine, Ant-Man, Rocket, Black Widow, Thor και Captain America. Με την πρώτη ματιά μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι ανάμεσα στον War Machine και τον Ant-Man υπάρχει ένα μεγάλο κενό, έτσι η θεωρία που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι ότι στην κανονική σκηνή υπάρχει άλλος ένας χαρακτήρας εκεί που έχει όμως αφαιρεθεί ψηφιακά.

Αυτή φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Marvel «πειράζει» τα trailer με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό για το Infinity War όπου βλέπαμε τον Hulk στη Γουακάντα κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Αν κάποιος χαρακτήρας λείπει από τη σκηνή τότε δεν αποκλείεται να είναι η Captain Marvel που θα τη δούμε στη δική της ταινίας στις αρχές Μαρτίου και θεωρείται δεδομένο ότι έχει να παίξει ρόλο στο Endgame. Τέλος, κάποιοι λένε ότι το ίδιο (διαγραφή χαρακτήρα) έχει γίνει και στη φωτογραφία που έχουμε επιλέξει ως κεντρική, αλλά σε αυτή την περίπτωση το κενό μοιάζει πιο φυσιολογικό.

Αυτό είναι το teaser για το Endgame που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ