Καθολικός παπάς προσέβαλε τη μνήμη των νεκρών του Μπατακλάν, λόγω της μουσικής που άκουγαν…
Music

Καθολικός παπάς προσέβαλε τη μνήμη των νεκρών του Μπατακλάν, λόγω της μουσικής που άκουγαν…

Ξεκινάμε στέλνοντας στο διάολο και ακόμα παραπέρα τον καθολικό ιερέα που σε άρθρο του σε γαλλική ιστοσελίδα έβαλε στην ίδια ζυγαριά τους νεκρούς του Μπατακλάν με τις τρομοκράτες τζιχαντιστές.

«Κοιτάξτε τις φωτογραφίες των θεατών μερικά λεπτά πριν από το δράμα στο Μπατακλάν. Αυτά τα καημένα παιδιά της γενιάς των καλομαθημένων, παραληρούν εκστασιασμένα… Είναι ζωντανοί-νεκροί. Οι δολοφόνοι τους, αυτά τα χασισωμένα ζόμπι, είναι τα σιαμαία αδέλφια τους. Χωρίς ρίζες, χωρίς μνήμη, παιδαριώδεις, χωρίς κουλτούρα»

Στο διάολο μαλάκα και ακόμα παραπέρα.

Το άρθρο του είχε τίτλο «Οι αετοί (χωρίς φτερά) του θανάτου αγαπούν τον διάβολο» και φυσικά έκανε αναφορά στο όνομα των Eagles of Death Metal και στο τραγούδι τους Kiss The Devil.

pretre-sos

Το άρθρο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Γαλλία  ενώ ένα κείμενο με υπογραφές εναντίον του εστάλη στον Πάπα. Λίγες ώρας μετά , ο καρδινάλιος της πόλης Λιόν καθαίρεσε τον ιερέα

«Αφού τον συνάντησα και τον άκουσα, αποφάσισα, από κοινού με τον αρχιεπίσκοπό του να τον καθαιρέσει από την εκκλησία της Λιόν», έγραψε ενώ ζήτησε από τον εν λόγω ιερέα να αποσυρθεί αμέσως σε ένα μοναστήρι «για ένα διάστημα σκέψης και προσευχής».

«Σε ένα πλαίσιο όπως το δικό μας, δεν είναι αποδεκτό, χριστιανοί και μάλιστα ιερείς να μην προσπαθούν να διατηρούν την ειρήνη και την ομόνοια στους ανθρώπους», συμπλήρωσε ο καρδινάλιος.

Φανατισμένοι κομπλεξικοί μαλάκες υπάρχουν παντού…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ