Καθαροί από χρήση ναρκωτικών οι νικητές της Eurovision - Αρνητικά τα τεστ
News

Καθαροί από χρήση ναρκωτικών οι νικητές της Eurovision – Αρνητικά τα τεστ

Οι Måneskin που θριάμβευσαν στη Eurovision του Σαββάτου, απαλλάχθηκαν από το βάρος της φημολογίας που είχε ξεσπάσει μετά τη νίκη τους και ήθελε τον τραγουδιστή τους να κάνει χρήση ναρκωτικών κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η EBU ανακοίνωσε ότι η έρευνα της κατέληξε χωρίς κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, ενώ τα μέλη της μπάντας έκαναν εθελοντικά τεστ που βγήκαν αρνητικά.

«Δεν έγινε χρήση ναρκωτικών στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έχει κλείσει. Είμαστε προβληματισμένοι που οι ανακριβείς εικασίες, οδήγησαν σε fake news και επηρέασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του τελικού, κάτι που άδικα επηρέασε και τη μπάντα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο σάλος προκλήθηκε με το πλάνο που δείχνει τον τραγουδιστή της μπάνταςμ David Daminano να σκύβει στο τραπέζι που είχε μπροστά του, κάνοντας μια κίνηση που διάφοροι ερμήνευσαν ως χρήση κοκαΐνης.

Η ίδια η μπάντα έσπευσε να το διαψεύσει λέγοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. To rock ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ