«Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» δήλωσε η γυναίκα του Chris Cornell για την αυτοψία
News

«Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» δήλωσε η γυναίκα του Chris Cornell για την αυτοψία

Το βράδυ της Παρασκευής δόθηκε στη δημοσιότητα η αυτοψία και η τοξικολογική εξέταση για τον Chris Cornell, με τον ιατροδικαστή να τονίζει ότι παρά τις πολλές ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό του, αυτές δεν επηρέασαν τη μοιραία του απόφαση.

Λίγη ώρα μετά η γυναίκα του, Βίκυ Καραγιάννη, με δήλωση της τόνισε ότι όσοι ήξεραν τον Chris Cornell, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τις τελευταίως ώρες της ζωής του.

Πολλοί από εμάς που ξέραμε πολύ καλά τον Chris, παρατηρήσαμε ότι δεν ήταν ο εαυτός τις τελευταίες ώρες και ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάθαμε από την αυτοψία ότι πολλές ουσίες βρέθηκαν στον οργανισμό του. Μετά από τόσα χρόνια νηφαλιότητας, αυτή η στιγμή κακής κρίσης φαίνεται ότι επηρέασε καθοριστικά το μυαλό του.

Κάτι πήγε προφανώς πολύ άσχημα και εγώ και τα παιδιά μου είμαστε συντετριμμένοι που αυτή η κακιά στιγμή δεν μπορεί ποτέ να αναιρεθεί. Εκτιμούμε πάρα πολύ την αγάπη που έχουμε δεχθεί όλες αυτές τις μέρες και είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε στην αποφυγή τέτοιου τύπου περιστατικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ