Καταιγισμός αλλαγών στο κινηματογραφικό πρόγραμμα - Πως επηρεάζονται Star Wars και Avatar!
News

Καταιγισμός αλλαγών στο κινηματογραφικό πρόγραμμα – Πως επηρεάζονται Star Wars και Avatar!

Ειδικά στην Αμερική, η πανδημία δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης, κάτι που αναγκάζει τα κινηματογραφικά στούντιο στην ανάγκη να προστατέψουν τις τεράστιες παραγωγές τους μεταφέροντας για μία ακόμη φορά πολλές πρεμιέρες.

Στις ανακοινώσεις που είχαμε την Πέμπτη κεντρικό ρόλο έπαιξε η Disney, που μετέφερε δύο από τα μεγαλύτερα franchise της, το Star Wars και το Avatar ένα χρόνο μετά. Κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη από τις τέσσερις νέες ταινίες του Avatar θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2022, με την πρώτη ταινία της νέας εποχής του Star Wars να έρχεται έναν χρόνο αργότερα. Στη συνέχεια θα πηγαίνουν εναλλάξ κάθε Δεκέμβριο μέχρι το 2028 όταν και αναμένεται η πέμπτη ταινία του Τζέιμς Κάμερον.

Με την απουσία του Avatar από τον Δεκέμβριο του 2021, η Sony αποφάσισε να βάλει εκεί το τρίτο Spiderman (που ετοιμάζει φυσικά μαζί με τη Marvel), ενώ η ταινία της Mulan που ήταν προγραμματισμένη για φέτος αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Δύο ακόμα μετακινήσεις μεγάλων πρότζεκτ είχαμε με την Paramount να ανακοινώνει ότι το δεύτερο Quiet Place μεταφέρεται τον επόμενο Απρίλιο και το Top Gun: Maverick πάει στον επόμενο Ιούλιο.

Αυτές είναι οι νέες ημερομηνίες για Avatar και Star Wars:

Avatar 2: 16 Δεκεμβρίου 2022

Star Wars 1η ταινία: 22 Δεκεμβρίου 2023

Avatar 3: 20 Δεκεμβρίου 2024

Star Wars 2η ταινία: 19 Δεκεμβρίου 2025

Avatar 4: 18 Δεκεμβρίου 2026

Star Wars 3η ταινία: 17 Δεκεμβρίου

Avatar 5: 22 Δεκεμβρίου 2028

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ