Κάρολ γερά, τρομάζεις τα παιδιά!
Movies and TV

Κάρολ γερά, τρομάζεις τα παιδιά!

Το επεισόδιο του Walking Dead που προβλήθηκε την Κυριακή στην Αμερική, περιείχε μία από τις καλύτερες σκηνές της σεζόν για να μη γίνουμε πιο υπερβολικοί και πούμε ολόκληρη της σειράς!

 Προσοχή ακολουθούν Spoiler

 Από τη στιγμή που η ομάδα των πρωταγωνιστών έφτασε στην προστατευμένη περιοχή της Αλεξάντρια, η Κάρολ δίνει ρεσιτάλ. Μεταμορφώθηκε σε αγαθή νοικοκυρά που η μόνη της ικανότητα είναι να ψήνει κουλουράκια και να περνάει χρόνο μετά παιδιά.

 Παράλληλα όμως είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να βγάλει από μέσα της τον άνθρωπο που δεν θα διστάσει να αφαιρέσει όσες ζωές χρειαστεί για να προστατεύσει τους δικούς της.

 Είναι έτοιμη επίσης να τρομοκρατήσει πιτσιρικάδες και να τους δημιουργήσει εφιάλτες αν χρειαστεί. Έτσι συνέβη και την Κυριακή, με τον μικρό Σαμ που έχει μεγαλώσει μακριά από τους κινδύνους των ζόμπι, να την ακολουθεί με την ελπίδα ότι θα φέρει κι άλλα μπισκότα.

 Όταν όμως τη βρίσκει στο οπλοστάσιο τα όσα του λέει η Κάρολ είναι ότι πιο διασκεδαστικό έχουμε δει στην τηλεόραση τον τελευταίο καιρό.

 Και όχι δεν θεωρούμε την τρομοκράτηση παιδιών καλό πράγμα, σε έναν κόσμο όμως που έχει κατακλυστεί από ζόμπι πρέπει να είσαι ξεκάθαρος.

 Ακολουθεί αυτούσιος ο διάλογος:

 -Αλλά θα πρέπει να μου υποσχεθείς πως θα το κρατήσεις μυστικό πως ήρθα εδώ.

-Μα θα πρέπει να το πω στη μαμά μου. Εννοώ… λέω στη μαμά μου τα πάντα.

-Δεν θα πρέπει να το πεις ποτέ σε κανέναν, ιδίως στη μαμά σου. Επειδή αν το πεις, ένα πρωί θα ξυπνήσεις και δεν θα βρίσκεσαι στο κρεβάτι σου.

-Που θα είμαι;

-Θα είσαι έξω από τα τείχη μακριά, πολύ μακριά δεμένος σε ένα δέντρο. Και θα ουρλιάζεις συνεχώς γιατί θα είσαι τόσο πολύ φοβισμένος. Κανείς δεν θα έρθει να σε βοηθήσει, επειδή κανείς δεν θα σε ακούει. Για την ακρίβεια κάτι θα σε ακούσει.

Τα τέρατα θα έρθουν. Αυτά που βρίσκονται εκεί έξω. Και δεν θα μπορείς να τρέξεις όταν έρθουν για σένα. Και θα σε ξεσκίσουν και θα σε φάνε όσο εσύ θα είσαι ακόμα ζωντανός. Όσο εσύ θα μπορείς να το νιώσεις. Και κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι σου συνέβη.

-Ή…μπορείς να υποσχεθείς πως δεν θα πεις ποτέ σε κανένα τι είδες εδώ και τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί. Και θα φας μπισκότα. Πολλά μπισκότα.

-Νομίζω ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

carol

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ