Κάποιος δεν δίνει στους Soundgarden τις ηχογραφήσεις του Chris Cornell για να τελειώσουν το άλμπουμ!

Roxx |
soundgarden

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Τους μήνες πριν το θάνατο του Chris Cornell ήταν γνωστό ότι οι Soundgarden δούλευαν πάνω στο νέο τους άλμπουμ που θα αποτελούσε τον διάδοχο του King Animal.Από τότε δεν είχαμε ακούσει τίποτα για το θέμα μέχρι που ήρθε τώρα ο κιθαρίστας της μπάντας, Kim Thayil, να αποκαλύψει ότι το μόνο που λείπει είναι να τους δώσουν τα demo του Chris Cornell, αφού αυτός που τα έχει (δεν τον κατονομάζει), δεν δέχεται μέχρι σήμερα. Ποντάρουμε όλα τα λεφτά μας στη γυναίκα του πάντως.

«Ήταν demo, αλλά η ποιότητα τους ήταν πολύ καλή γιατί ο Chris και ο Matt είχαν πολύ καλό εξοπλισμό στα σπίτια τους. Προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το άλμπουμ πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν έχουμε στην κατοχή μας κανένα από τα demo που δούλευε ο Chris. Έχουμε αντίγραφα αλλά χρειαζόμαστε τα πρωτότυπα για να μπορέσουμε να τελειώσουμε το άλμπουμ».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να γίνει για πάρουν στα χέρια τους τα αρχεία ο Kim Thayil τονίζει ότι έχουν προσπαθήσει αλλά δεν μπορούν να βγάλουν άκρη.

«Δεν ξέρουμε τι άλλο πρέπει να κάνουμε. Το έχουμε ζητήσει ευγενικά και έχουμε πει ότι θα είναι προς όφελος όλων των ενδιαφερομένων, αλλά υπάρχει μία σύγχυση για το πώς δουλεύει αυτό και είναι λίγο κουραστικό. Και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μέχρι κάποιος στο μέλλον να καταλάβει την αξία του να αφήσεις τους συνεργάτες του Chris να έχουν πρόσβαση στο υλικό». 

Όσο για το ύφος του υλικού, που δεν ξέρουμε αν θα ακούσουμε ποτέ, ο Kim Thayil λέει ότι είναι αρκετά ψυχεδελικό με ορισμένα μέρη να φέρνουν στο μυαλό στιγμές όπως το Fell on Black Days, αλλά πιθανότατα αν το έπαιρναν στα χέρια τους θα κατέληγε πιο heavy.

Μακάρι να βρεθεί άκρη και να ακούσουμε κάποια στιγμή το τελευταίο άλμπουμ αυτή της τεράστιας μπάντας και φυσικά τα τελευταία τραγούδια που έγραψε ο Chris Cornell.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ