Κανένα δράμα αυτή τη φορά: Η Sony συνεχίζει τον «γάμο» με τη Disney για νέα τριλογία Spider-Man
News

Κανένα δράμα αυτή τη φορά: Η Sony συνεχίζει τον «γάμο» με τη Disney για νέα τριλογία Spider-Man

To καλοκαίρι του 2019 το τεράστιο θέμα που είχε βγει από το Hollywood ήταν το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας της Sony με την Disney που απέκλειε τον Spider-Man από το MCU και θα άλλαζε πορεία στις περιπέτειες του.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν τελικά μετά από περίπου ένα μήνα και συμφώνησαν για ακόμα μία ταινία αλλά και μία εμφάνιση του Τομ Χόλαντ άλλο πρότζεκτ της Marvel. Το αποτέλεσμα έρχεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο με το No Way Home να ολοκληρώνει την τριλογία του Homecoming και αναμένεται να έχει σαρωτική πορεία στο box office αφού το hype για την ταινία μόνο  με αυτό του Endgame μπορεί να συγκριθεί.

Αυτή τη φορά όμως μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για το μέλλον της συνεργασίας για τον Spider-Man αφού σύμφωνα με το αφεντικό της Sony οι δύο πλευρές ετοιμάζουν ήδη τα επόμενη βήματα με νέα τριλογία!

«Αυτή δεν είναι η τελευταία ταινία που κάνουμε με τη Marvel για τον Spider-Man. Είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην επόμενη ταινία με τον Τομ Χόλαντ και τη Marvel. Αντιμετωπίσαμε ως τριλογία αυτές τις ταινίες και τώρα πάμε για την επόμενη τριλογία. Ναι, η Marvel και η Sony θα συνεχίσουν να φτιάχνουν ταινίες μαζί ως συνεργάτες» δήλωσε η Amy Pascal στο Fandago, με αφορμή την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το No Way Home.

Και φυσικά αυτό ήταν αναμενόμενο πλέον, αφού αυτή η συνεργασία αποφέρει τεράστια κέρδη για τις δύο πλευρές με τη Sony να έχει στα χέρια της τα τεράστια εμπορικά οφέλη που δύσκολα θα είχε χωρίς το MCU και τη Marvel να κρατάει στο ρόστερ της έναν από τους πιο δημοφιλής αν όχι τον πιο δημοφιλή σούπερ-ήρωας.

Το No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου και μπορείτε από τώρα να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ