Το καλύτερο ραδιόφωνο του κόσμου έχει γενέθλια
News

Το καλύτερο ραδιόφωνο του κόσμου έχει γενέθλια

Περνάνε γρήγορα ο καιρός και τα χρόνια αν και αυτό δεν είναι κάτι που περιμένατε εμένα για να σας το πω. Το λέω όμως, γιατί θέλω να τονίσω το πόσο γρήγορα πέρασαν οι μήνες και τα χρόνια και φτάσαμε σήμερα να γιορτάζουμε δύο ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που το Roxx Radio βγήκε στον αέρα.

Ήταν βέβαια Rock is Dead Radio τότε, αλλά όπως το site έτσι και το online ραδιόφωνο μας άλλαξε ονομασία τον Απρίλιο του 2016. Μικρή σημασία έχει αυτό. «What matters is our plan» θα έλεγε ο Tom Hardy ως Bane στο Dark Knight Rises.

Και το πλάνο μας που αρχικά δεν υπήρχε, τώρα υπάρχει και εξελίσσεται πολύ καλύτερα από είχαμε ποτέ φανταστεί.

Αρχικά το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν κάτι συνοδευτικό για το site και αν γουστάρουν 5-10 άνθρωποι να κάνουν κλικ και να ακούσουν μουσικές που επιλέγαμε.

Μέσα σε μικρό διάστημα και με αποκορύφωμα το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης χρονιάς το Roxx Radio έφτασε σε νούμερα απίστευτα με τον Δεκέμβριο του 2016 να αποτελεί ορόσημο.

Και τι ορόσημο. 61.000 ακροατές. Τους λες και πολλούς.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πλέον έχω την εντύπωση ότι γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Πάνω κάτω ξέρετε το στυλ που κινούμαστε ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα τα στυλ που κινούμαστε.

Δεν το κρύβουμε ότι η μουσική που παίζουμε είναι κατά κύριο λόγο εμπορική. Δεν είμαστε ούτε ψαγμένοι underground τύποι, ούτε ανακαλύψαμε τον τροχό.

Θα θέλαμε να έχουμε στούντιο και να βγάζουμε κανονικό πρόγραμμα από εκεί, αλλά δεν έχουμε. Θα θέλαμε κάποια στιγμή να έχουμε συνεργάτες που θα κάνουν εκπομπές, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε.

Τα παραπάνω θα γίνουν κάποια στιγμή αλλά προς το παρόν το μοντέλο μας φαίνεται ότι σας αρέσει, αν εξαιρέσουμε βέβαια τον άνθρωπο που μας κατηγορεί ότι δεν έχουμε βάλει ποτέ Manowar. Δεν έχουμε βάλει ποτέ, έχει δίκιο.

Αυτές ήταν κάποιες σκόρπιες σκέψεις για τα γενέθλια του Roxx Radio. Ελπίζουμε να περνάτε καλά όταν το ακούτε. Γιατί εμείς περνάμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και τώρα κάντε κλικ εδώ.

Yours trully
Θανάσης Ράλλης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ