Και τώρα μία τεράστια μπούρδα που διαβάσαμε σε ελληνικό site για την εμφάνιση του Cornell με τη Βίσση
News

Και τώρα μία τεράστια μπούρδα που διαβάσαμε σε ελληνικό site για την εμφάνιση του Cornell με τη Βίσση

Από τα μέσα της εβδομάδας κάναμε μπόλικο χαβαλέ εδώ στο Roxx για την παρουσία του Chris Cornell στην Ελλάδα και την εμφάνιση του στο Hotel Ερμού μαζί με την Άννα Βίσση.

Η λέξη-κλειδί στην παραπάνω πρόταση είναι ο «χαβαλές».

Και αυτό γιατί το να φτάσουμε στο σημείο να κράζουμε εμείς την καριέρα του Chris Cornell επειδή ανέβηκε στη σκηνή με τη νονά του παιδιού του (άσχετα από το αν εμείς τη γουστάρουμε ή όχι) είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Διαβάσαμε λοιπόν στο συμπαθές site e-tetradio που ασχολείται κυρίως με θέματα του ραδιοφώνου τα εξής για το θέμα:

Παρασκευή βράδυ λοιπόν και στο Hotel Ερμού, ανάμεσα στα τραγούδια του μεγάλου (φυσικά) Νίκου Καρβέλα του σκουπιδο-«Star Academy» και τα πανεράκια με τα λουλούδια, ακούστηκαν και δύο κομμάτια των Soundgarden.Υπάρχει πιο χαμηλά για τον Chris Cornell; Και βέβαια υπάρχει αλλά μετά το ντουέτο του με την Αννα Βίσση στο Black Hole Sun είναι κάπως δύσκολο να το ξεπεράσει. Πάει για ρεκόρ δηλαδή. Θα καμάρωνε η γυναίκα του που τον έβλεπε από τα θεωρεία του μαγαζιού, θα καμάρωνε και ο Καρβέλας, βρήκαν ευκαιρία και οι θαμώνες όσο τραγουδούσε να κάνουν ένα διάλειμμα να πάνε στην τουαλέτα να… φρεσκαριστούν λίγο. Τι μπορεί να σου κάνει μία σύζυγος και πολύ περισσότερο αν είναι Ελληνίδα… Σε καταστρέφει σε χρόνο dt αν θέλει και δεν το καταλαβαίνει μάλιστα.

Ναι ναι. Κατεστραμμένος ο Chris Cornell. Έτοιμος να τραγουδήσει πανηγύρια με την Έφη Θώδη.

O τύπος που πριν έρθει στην Ελλάδα, είδε μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο Λονδίνο την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας The Promise για την οποία έχει γράψει μάλιστα και ” target=”_blank”>το κεντρικό τραγούδι του Soundtrack. Και στη συνέχεια ήταν στο Βατικανό για μία ειδική προβολή της ταινίας. Και αυτή την εποχή γράφει το νέο δίσκο των Soundgarden. Και το μοναδικό πράγμα που μπορεί να του προσάψει κανείς στα τριάντα χρόνια καριέρας είναι ίσως η αστοχία της συνεργασίας τους με τον Timbaland και αυτό ως προς το τελικό αποτέλεσμα και μόνο. Και που παρά τα 50+ χρόνια του η φωνή του σκορπάει ακόμα ανατριχίλες.

Κατεστραμμένος ο Chris Cornell. Τον λυπάται η ψυχή μας. Βασικά κάτι τέτοια κομπλεξικά σχόλια χωρίς ίχνος χιούμορ λυπάται η ψυχή μας, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Και για να το κλείσουμε γιατί πρέπει να συνεχίσουμε τη σοβαρή δουλειά μας που για σήμερα περιλαμβάνει κοίταγμα του ταβανιού για περίπου δύο ώρες, δεν είπε ο Cornell δύο τραγούδια των Soundgarden. Είπε το Black Hole Sun και το Billie Jean. Του Michael Jackson.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ