Jordison για την απόλυση του από τους Slipknot: «Νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά. Δεν έπαιρνα»
News

Jordison για την απόλυση του από τους Slipknot: «Νόμιζαν ότι έπαιρνα ναρκωτικά. Δεν έπαιρνα»

Είναι λίγο περίεργη όλη αυτή η υπόθεση που έχει ανοίξει και πάλι τις τελευταίες ημέρες με το θέμα της απόλυσης του από τους Slipknot.

Και αυτό γιατί έχουμε πολλές δηλώσεις από πλευράς Joey Jordison που μπλέκονται λίγο μεταξύ τους.

Αρχικά είπε ότι το τελευταίο διάστημα του στη μπάντα έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια που παραλίγο να του στερήσει τη δυνατότητα να παίζει ντραμς. Τόνισε μάλιστα ότι στις τελευταίες συναυλίες με τους Slipknot χρειαζόταν να τον κουβαλήσουν στη σκηνή.

Τώρα με συνέντευξη του στο βρετανικό Metal Hammer λέει ότι απολύθηκε μέσω e-mail γιατί οι υπόλοιποι νόμιζαν ότι έχει πέσει στα ναρκωτικά. Χαρακτήρισε μάλιστα δειλή την κίνηση τους.

«Καμία συνάντηση με τη μπάντα. Καμία ενημέρωση από τους μάνατζερ. Το μόνο που πήρα ήταν ένα γαμημένο e-mail που έλεγε ότι είμαι εκτός μπάντας. Μία μπάντα που δούλεψα σκληρά σε ολόκληρη τη ζωή μου για να δημιουργήσω. Αυτό ακριβώς συνέβη και ήταν οδυνηρό. Δεν μου άξιζε μετά τα όσα είχε κάνει και είχα περάσει».

Και συνέχισε ο Jordison εξηγώντας τους λόγους που τον απέλυσαν:

«Μπερδεύτηκαν με τα προβλήματα της υγείας μου. Και εγώ δεν ήξερα εκείνη την εποχή τι είχα. Νόμιζαν ότι ήμουν καμένος από τα ναρκωτικά. Δεν ήμουν. Πέρασα τόσα πολλά με  αυτούς τους ανθρώπους και τους αγαπώ. Αυτό που πονάει είναι ο τρόπος που με έδιωξαν. Μόνο αυτό έχω να πω. Ο τρόπος που έγινε ήταν δειλός».

Προφανώς και κατανοούμε τον τρόπο που μπορεί να νιώθει ο Joey Jordison αλλά υπάρχει και το εξής ερώτημα. Πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις κάποιον που έχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά σε σχέση με κάποιον που έχει πρόβλημα στα πόδια και είναι άρρωστος;

Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια όπως πάντα και λογικά δεν θα αργήσει η στιγμή που θα έχουμε και την άποψη της άλλης πλευράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ