Jordison: «Ακόμα δεν ξέρω γιατί απολύθηκα από τους Slipknot»
News

Jordison: «Ακόμα δεν ξέρω γιατί απολύθηκα από τους Slipknot»

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Joey Jordison είδε την πόρτα της εξόδου από τους Slipknot και από τότε ελάχιστα πράγματα έχουν δημοσιοποιηθεί για το θέμα αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες για το θέμα.

Πέρυσι την Άνοιξη ο Jordison αποκάλυψε ότι περίπου την ίδια εποχή που απολύθηκε ανακάλυψε ότι έπασχε από εγκάρσια μυελίτιδα, μία ασθένεια που παραλίγο να του κοστίσει τη δυνατότητα να παίζει ντραμς και ότι επανήλθε μετά από πολλή προσπάθεια.

Σε νέα του συνέντευξη ο πρώην ντράμερ των Slipknot αναφέρεται ξανά στο θέμα, λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει το λόγο της απόλυσης του.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο με επισκέφθηκε μόνο ένα μέλος του συγκροτήματος, ενώ όλοι ήξεραν ότι ήμουν εκεί. Όταν κάποιος είναι στο νοσοκομείο και τον αγαπάς, θα πας να τον επισκεφθείς. Δεν το έκαναν και το επόμενο πράγμα που έμαθα είναι ότι με έδιωξαν από την μπάντα. Δεν καταλαβαίνω ποιο ήταν το θέμα.

Υπάρχουν πολλές φήμες για το τι συνέβη αλλά καμία δεν είναι αληθινή. Έχω όλα τα έγγραφα αλλά και φωτογραφίες από την διαδικασία της ανάρρωσης που αποδεικνύουν ότι ήμουν άρρωστος. Αλλά είναι οκ γιατί η ζωή παίρνει περίεργους δρόμους. Επέστρεψα μόλις έγινα καλά και έπαιξα σε φεστιβάλ και άλλα τέτοια πράγματα και τα πήγα μια χαρά».

Κλείνοντας, ο Joey Jordiosn τονίζει ξανά ότι δεν ήταν αυτός υπεύθυνος για την αποχώρηση του από τους Slipknot.

«Δεν παραιτήθηκα από τους Slipknot. Ποτέ δεν θα το έκανα. Θέλω να το ξέρουν οι οπαδοί αυτό. Είναι σημαντικό να το ξέρουν όλοι. Νομίζω απλά ότι οι άνθρωποι κινούνται καμιά φορά σε διαφορετικούς δρόμους στη ζωή και αυτό είναι οκ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ