O Joker θα έχει σίκουελ και ο σκηνοθέτης πήρε τα δικαιώματα για έναν ακόμα χαρακτήρα!
News

O Joker θα έχει σίκουελ και ο σκηνοθέτης πήρε τα δικαιώματα για έναν ακόμα χαρακτήρα!

Εδώ και μερικές μέρες το Joker έγινε η πρώτη R-Rated ταινία που ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισεκατομμύριο παγκοσμίως, με πολύ μικρό μπάτζετ, γεγονός που την κάνει ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ όλων των εποχών.

Και μπορεί πριν την πρεμιέρα οι συντελεστές να τόνιζαν με κάθε ευκαιρία ότι δεν υπήρχε περίπτωση επιστροφής στο συγκεκριμένο κόνσεπτ, τα λεφτά είναι πάρα μα πάρα πολλά. Έτσι, όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter αυτές τις ημέρες κλείνει η συμφωνία με τον Τοντ Φίλιπς και τον Γιοακίν Φίνιξ για το σίκουελ που θα συνεχίσει την ιστορία του Άρθουρ Φλεκ.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει, ότι μετά την πρεμιέρα της ταινίας και το πολύ επιτυχημένο πρώτο τριήμερο, ο Φίλιπς πήγε στα γραφεία του προέδρου της Warner, Τόμπι Έμεριχ και ζήτησε να αναπτύξει τα όριτζιν στόρι για μία σειρά από χαρακτήρες. Ο Έμεριχ δεν συμφώνησε σε κάτι τόσο ευρύ, του έδωσε όμως το οκ να προχωρήσει με τουλάχιστον έναν χαρακτήρα.

Ο Τοντ Φίλιπς είναι ένας από τους μεγάλους κερδισμένους της ιστορίας, αφού είχε ανταλλάξει την αμοιβή του για το πρότζεκτ με μεγάλο μπόνους σε περίπτωση επιτυχίας, έτσι θα λάβει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η οριστική συμφωνία για να έχουμε και τις ανακοινώσεις. Στο infographic που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά από τα οικονομικά στοιχεία της μεγάλης επιτυχίας του Joker.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: