Joker: Ξεπερνάει τις προβλέψεις και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο
News

Joker: Ξεπερνάει τις προβλέψεις και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Πολλά ειπώθηκαν και ακόμα περισσότερα γράφτηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες για την ταινία του Joker, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος.  Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους και η πορεία που καταγράφει είναι πολύ καλύτερη ακόμα και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Με βάση την προπώληση των εισιτηρίων η αίσθηση ήταν ότι το Joker θα παλέψει για το ρεκόρ Οκτωβρίου που κρατάει το Venom από πέρυσι με περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια και αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί με την πρώτη ημέρα προβολής στην Αμερική (τα λεγόμενα preview της Πέμπτης) και τις εισπράξεις να φτάνουν τον αριθμό ρεκόρ των 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από εκεί και μετά η πρόβλεψη για τον τελικό απολογισμό του τριημέρου ανεβαίνει συνεχώς και από τα 80 εκατομμύρια πήγαμε στα 85, στη συνέχεια στα 92 και το πρωί του Σαββάτου μιλάμε για 95 εκατομμύρια δολάρια. Και κάτι μας λέει με βάση την ανοδική η τάση ότι ο… λογαριασμός θα κλείσει με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η ίδια ανοδική πορεία παρατηρείται και στις υπόλοιπες χώρες, έτσι από την πρόβλεψη των 155 εκατομμυρίων δολαρίων για παγκόσμιο σύνολο έχουμε φτάσει στα 190 εκατομμύρια δολάρια που βρίσκονται κοντά στα 207 εκατομμύρια που είχε το Venom πέρυσι. Το που θα κάτσει ακριβώς η μπίλια θα το μάθουμε το απόγευμα της Κυριακής με τον κόσμο να συνεχίζει να γεμίζει τις αίθουσες για την ταινία του Τοντ Φίλιπς και την καταπληκτική ερμηνεία του Γιοακίν Φίνιξ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: