John Wick: Ανακοινώθηκε και 5η ταινία
News

John Wick: Ανακοινώθηκε και 5η ταινία

Οι περιπέτειες του Κιάνου Ριβς ως John Wick που ξεκίνησαν ως μία ακόμα ταινία δράσης και κατέληξαν να φτιάξουν ένα ολόκληρο franchise, θα συνεχιστούν για πολύ καιρό ακόμα.

Όπως ανακοίνωσε η Lionsgate, θα υπάρξει και πέμπτη ταινία της σειράς και οι υπεύθυνοι του στούντιο ελπίζουν ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά από αυτά της τέταρτης.

Το τέταρτο John Wick ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2021, όμως η πανδημία έφερε αλλαγή πλάνων έτσι η πρεμιέρα τοποθετήθηκε στον Μάιο του 2022. Είναι λογικό λοιπόν να συμπεράνουμε ότι αν όλα πάνε καλά η πέμπτη ταινία για την οποία δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες θα προγραμματιστεί για το 2023.

Οι ταινίες του John Wick έχουν ήδη τεράστια αύξηση κερδών στο box office προοδευτικά, με το πρώτο μέρος να έχει έσοδα 86 εκατομμυρίων δολαρίων, το δεύτερο 170 εκατομμύρια και το τρίτο που κυκλοφόρησε το 2019 να φτάνει τα 326 εκατομμύρια.

Ο Κιάνου Ριβς είναι απασχολημένος αυτή την εποχή με το τέταρτο Matrix και με την ολοκλήρωση του, αναμένεται να φορέσει το κοστούμι του John Wick.

https://youtu.be/EIhwc6uX_uM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: