Η Jessica Jones τα κάνει όλα με τον δικό της τρόπο στο νέο trailer για τη 2η σεζόν
News

Η Jessica Jones τα κάνει όλα με τον δικό της τρόπο στο νέο trailer για τη 2η σεζόν

Μετά από περίπου 2,5 χρόνια η αναμονή φτάνει στο τέλος της και η 2η σεζόν της Jessica Jones θα κάνει επιτέλους πρεμιέρα στο Netflix.

Τα νέα επεισόδια έρχονται στις 8 Μαρτίου και στο νέο trailer βλέπουμε τη Jessica να συνεχίζει να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο αφού βέβαια δοκιμάζει πρώτα λύσεις τύπου anger management. To τραγούδι που ακούγεται στο trailer είναι το Heaven Know των Pretty Reckless.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του Netflix:

Η ιδιωτική ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης Τζέσικα Τζόουνς (Κρίστεν Ρίτερ) αρχίζει να ξαναχτίζει τη ζωή της μετά το θάνατο του βασανιστή της, Κίλγκρειβ. Γνωστή πλέον σε ολόκληρη την πόλη ως δολοφόνος με υπερδυνάμεις, μια νέα υπόθεση την αναγκάζει να αντιμετωπίσει ποια πραγματικά είναι και να ψάξει βαθύτερα στο παρελθόν της για να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Η Κρίστεν Ρίτερ (Τζέσικα Τζόουνς) πλαισιώνεται από ένα απίστευτο καστ το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ρέιτσελ Τέιλορ (Τρις Γουόκερ), Κάρι Αν-Μος (Τζέρι Χόγκαρθ), Έκα Ντάρβιλ (Μάλκολμ Ντουκάς) και τα νέα μέλη του καστ Τζάνετ Μακ Τιρ και Τζέι Αρ Ραμίρεζ.

Διευθντές παραγωγής και δημιουργοί της σειράς Marvel’s JESSICA JONES για το Netflix είναι οι Μελίσα Ροζενμπεργκ (“Twilight”, “Dexter”), Ραέλ Τάκερ (“True Blood”), Τζιμ Κόρι (“Marvel’s Daredevil”, “Marvel’s Luke Cage”, “Marvel’s Iron Fist”) και Τζεφ Λοέμπ (“Marvel’s Daredevil”, “Marvel’s Luke Cage”, “Marvel’s Iron Fist”), ο οποίος είναι επίσης Υπεύθυνος Τηλεόρασης της Marvel.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ