Η Jessica Chastain θέλει να παίξει στο δεύτερο μέρος του IT!
News

Η Jessica Chastain θέλει να παίξει στο δεύτερο μέρος του IT!

Από τη στιγμή που είδαμε το IT στους κινηματογράφους έχει ξεκινήσει η κουβέντα για το ποιοι ηθοποιοί θα υποδυθούν τις ενήλικες εκδοχές των πιτσιρικάδων στη δεύτερη ταινία.

Για τον ρόλο της Beverly μάλιστα, ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε ήταν αυτό της Jessica Chastain και είναι απόλυτα λογικό αφού η φυσιογνωμία της δένει πολύ καλά.

Με συνέντευξη της στο Screen Rant η 40χρονη ηθοποιός (που και ηλικιακά ταιριάζει με τον ρόλο)   τόνισε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Andy Muschietti μετά το Mama.

«Αγαπάω τον Andy και την Barbara (αδελφή του σκηνοθέτη και παραγωγός της ταινίας).  Δούλεψα μαζί τους στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του το Mama. Και η Barbara είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου. Έτσι θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί τους είναι σαν οικογένεια για μένα και ελπίζω να το καταφέρουμε».

Με την ιδέα συμφωνεί και ο ίδιος ο Andy Muschietti που μίλησε στο Variety:

«Η Jessica είναι μία καταπληκτική ηθοποιός και πολύ καλή μου φίλη, έτσι θα ήθελα πολύ να υποδυθεί την Beverly. Της άρεσε η ταινία και τα αστέρια μοιάζουν να έχουν έρθει στην ίδια ευθεία σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε να δουλέψει. Έχω πολλές ιδέες για το υπόλοιπο καστ αλλά είναι πρόωρο να μιλήσουμε για ονόματα».

Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι το δεύτερο μέρος του IT αναμένεται στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2019.

Και αυτό είναι ένα fan-made poster που δίνει από τώρα τον ρόλο στη Jessica Chastain.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ