Jason Newsted: «Φυσικά και μπορώ να παίξω ζωντανά με τους Metallica»
News

Jason Newsted: «Φυσικά και μπορώ να παίξω ζωντανά με τους Metallica»

Πίσω στον Απρίλιο είχε συζητηθεί πολύ η δήλωση του Jason Newsted που είχε πει ότι δεν θα μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει σωματικά παίζοντας ζωντανά για τους Metallica ή τους Voivod.

«Μπορώ ακόμα να παίζω μουσική. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα μπορούσα να παίξω με τον τρόπο που θα ήθελα στους Voivod και τους Metallica. Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σωματικά πιά. Κάνω μόνο έξι σόου τη χρονιά και τα κάνω σωστά» είχε τονίσει

Μιλώντας όμως στο knotfest.com, o πρώην μπασίστας των Metallica θέλησε να διευκρινίσει το τι ακριβώς εννοούσε με εκείνη τη δήλωση.

«Θέλω να καταλάβουν όλοι, ότι αν μου ζητούσε κάποιος να παίξω μπάσο, θα ήμουν εκεί για να να παίξω μπάσο. Και αν ήταν οι Metallica που θα μου το ζητούσαν, για τόσα τραγούδια και γρήγορα και αργά, τότε θα το έκανα. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Αυτό που είχα πει είναι ότι πιθανότατα δεν θα βγω πια σε περιοδεία για να παίξω 2.5 ώρες με μια μπάντα. Αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν θα κάνω. Όχι όμως ότι δεν μπορώ να το κάνω» τόνισε ο Jason και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί ότι μπορεί να ήταν ο νέος μπασίστας των Megadeth.

«Δεν ήταν ενδιαφέρον για όσο κράτησε η φημολογία; Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά κάτι τέτοιο. Δεν είναι στους στόχους μου. Είμαι τόσο απασχολημένος με τη μουσική μου και παίζω με διαφορετικούς ανθρώπους. Μου αρέσει να παίζω heavy που και που, αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο η ενορχήστρωση αυτή την εποχή, διαφορετικά όργανα και άλλες πτυχές στα τραγούδια. Τρεις, τέσσερις φωνές και γυναικεία φωνητικά είναι πράγματα που μου αρέσουν περισσότερο» τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ