O Jared Leto επιστρέφει στο ρόλο του Joker σε σόλο ταινία
News

O Jared Leto επιστρέφει στο ρόλο του Joker σε σόλο ταινία

Τελικά η DC φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό, παρά τα -επιεικώς- μέτρια αποτελέσματα που μας έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα στην προσπάθεια χτισίματος του δικού της κινηματογραφικού σύμπαντος.

Έτσι, ενώ τους προηγούμενες μήνες ακουγόταν έντονα ότι θα δούμε origin ταινία του Joker με τον Γιοακίν Φίνιξ στο πρωταγωνιστικό ρόλο, τελικά το πρότζεκτ που θα δούμε πρώτα θα είναι μία standalone ταινία με τον Jared Leto.

Ο Leto έκανε ντεμπούτο στον ρόλο στο Suicide Squad με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής αν και το προμόσιον της ταινίας αλλά και τα trailer μας είχαν προϊδεάσει για μεγαλύτερη εμπλοκή του.

Η ταινία θα εντάσσεται στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της DC σε αντίθεση με την άλλη ταινία που σας λέγαμε πιο πάνω και παραμένει στο πλάνο της Warner.

Τώρα να πούμε ότι μας ενθουσιάζει η προοπτική να δούμε ξανά τον Leto στο ρόλο του Joker, ψεμματα θα σας πούμε. Μακάρι να διαψευστούμε.

Ανάμεσα στα πρότζεκτ που ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή στη DC, είναι το δεύτερο Suicide Squad, το Birds of Prey με τη Harley Quinn, η solo ταινία του Batman ενώ η μοναδική που προχωράει κανονικά είναι η δεύτερη της Wonder Woman. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: