Ο Jared Letο είχε ζητήσει από τον ατζέντη του να «σκοτώσει» τη νέα ταινία του Joker
News

Ο Jared Letο είχε ζητήσει από τον ατζέντη του να «σκοτώσει» τη νέα ταινία του Joker

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν έρθει ξανά στην επιφάνεια δημοσιεύματα του 2017, που ανέφεραν τη δυσαρέσκεια του Jared Leto για την κίνηση της Warner Bros. να εγκρίνει τη νέα ταινία του Joker που προβάλλεται αυτή την εποχή στους κινηματογράφους.

Το Hollywood Reporter το πήγε ένα βήμα παρακάτω, ψάχνοντας το θέμα περισσότερο και έβγαλε «λαβράκια» για τα όσα έγιναν εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν καλά την κατάσταση, όταν ο Leto έμαθε για το πρότζεκτ παραπονέθηκε έντονα στην εταιρεία CAA που εκπροσωπούσε όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον Τοντ Φίλιπς, τον σκηνοθέτη της ταινίας, ενώ προσπάθησε να φτάσει μέχρι τα υψηλά κλιμάκια της Warner μέσω του μουσικού μάνατζερ του από τους Thirty Seconds to Mars.

O 47χρονος ηθοποιός υποστήριξε ότι οι ατζέντηδες του θα έπρεπε να τον έχουν προειδοποιήσει για το νέο πρότζεκτ και να παλέψουν περισσότερο για τη δική του εκδοχή. Οι ίδιες πηγές λένε ότι τους ζήτησε να προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στην ταινία του Φίλιπς πριν καν αυτή ξεκινήσει και ότι η συμπεριφορά προς του πρόσωπο του δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε να έχει ένα νικητής όσκαρ (για το Dalla Byer’s Club).

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν λειτούργησε και η ταινία του Joker με τον Γιοακίν Φίνιξ κάνει μία θριαμβευτική πορεία στους κινηματογράφους.

O Jared Leto υποδύθηκε τον Joker στο Suicide Squad του 2016, σε μία ταινία που από τα trailer μας είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η παρουσία του θα είναι μεγαλύτερη από τα δέκα λεπτά που τον είδαμε τελικά στην οθόνη. Υπήρχαν εκείνη την εποχή σχέδια για να τον δούμε ξανά σε σόλο ταινία αλλά και με την Harley Quinn, αλλά τελικά εγκαταλείφθηκαν μετά την μέτρια υποδοχή του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: