James Hetfield: «Έχω γράψει πολύ υλικό για το νέο άλμπουμ των Metallica»
News

James Hetfield: «Έχω γράψει πολύ υλικό για το νέο άλμπουμ των Metallica»

Το 2020 είναι η πρώτη χρονιά μετά από σχεδόν μία εικοσαετία που οι Metallica δεν βγαίνουν σε περιοδεία και το συγκρότημα το τελευταίο διάστημα έχει ενεργοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Έπαιξαν στην εκπομπή του Howard Stern, σήμερα θα προβληθεί σε drive in κινηματογράφους της Αμερικής μία σπέσιαλ εμφάνιση τους, ενώ κυκλοφόρησαν και το S&M 2.

Από την αρχή του καλοκαιριού είχαμε δηλώσεις από τον Lars Ulrich που έλεγε ότι δεν αποκλείεται μέσα στην καραντίνα να ασχοληθούν με νέο άλμπουμ και τώρα ήρθε και ο James Hetfield να ανεβάσει λίγο τις ελπίδες μας ότι δεν θα χρειαστούν πολλά χρόνια ακόμα για να ακούσουμε νέα δουλειά τους

Μιλώντας στο Town Hall του Sirius XM ο frontman των Metallica είπε τα εξής για το διάστημα της καραντίνας: «Είμαστε παιδιά του δρόμου. Περιοδεύουμε ασταμάτητα. Έτσι ή είσαι στο δρόμο ή γράφεις νέο υλικό. Έτσι το προφανές για μένα είναι αφού δεν είμαστε στο δρόμο να ξεκινήσουμε γράφουμε. Έχω γράψει πολύ υλικό και είμαι σίγουρος ότι πολλοί μουσικοί αυτή την περίοδο σκέφτηκαν με τον ίδιο τρόπο». 

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Metallica, Hardwired… to self-destruct κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016, οκτώ χρόνια μετά το Death Magnetic του 2008.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: