O James Bond επιστρέφει τον Νοέμβριο- Αυτό είναι το νέο trailer
News

O James Bond επιστρέφει τον Νοέμβριο- Αυτό είναι το νέο trailer

Πίσω στον Μάρτιο στα πρώτα στάδια της πανδημίας, το No Time to Die ήταν η πρώτη ταινία που αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε σε νέα ημερομηνία. Μετά την άφιξη του Tenet, που έδειξε ότι έτσι όπως τα έχουν πράγματα αυτή τη στιγμή, υπάρχει χώρος για πρεμιέρες μεγάλων πρότζεκτ, η νέα περιπέτεια του James Bond παραμένει προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου και έχουμε στα χέρια μας το νέο trailer.

To No Time to Die θα είναι η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του πράκτορα 007 και θα έχει να αντιμετωπίσει τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Ραμί Μάλεκ. Στο πλευρό του Κρεγκ επιστρέφουν οι Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Ralph Fiennes και Naomie Harris ενώ φρέσκα ονόματα στο franchise είναι οι Ana De Armas και Lashana Lynch ενώ ο Κριστόφ Γουόλντζ αναμένεται να επιστρέψει για μία σκηνή.

Αυτό που ακολουθεί είναι το νέο trailer.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της ταινίας: 

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ