Ήταν πολλά τα λεφτά τελικά: Οι Motley Crue... σκίζουν τα συμβόλαια και βγαίνουν ξανά για περιοδεία!
News

Ήταν πολλά τα λεφτά τελικά: Οι Motley Crue… σκίζουν τα συμβόλαια και βγαίνουν ξανά για περιοδεία!

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015 οι Motley Crue έβαλαν τέλος στην συναυλιακή καριέρα τους με μία εμφάνιση στο Λος Άντζελες που υποτίθεται θα ήταν και η τελευταία τους. Είχαν υπογράψει μάλιστα και δεσμευτικά συμβόλαια, όπως έλεγαν, που τους απέτρεπαν νομικά να βγουν ξανά σε περιοδεία.

«Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο, που θα με κάνει να βγω ξανά για περιοδεία» είχε δηλώσει, μάλιστα, το 2014 ο Nikki Sixx. Έλα όμως που τελικά υπάρχει το χρηματικό ποσό, αφού όπως αποκαλύπτει το Rolling Stone, το συγκρότημα θα ανέβει ξανά στη σκηνή για μία περιοδεία σε στάδια της Αμερικής μαζί με τους Def Leppard και τους Poison, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σύντομα. Σημαντικό ρόλο στην εκ νέου ενεργοποίηση του συγκροτήματος, έπαιξε η μεγάλη επιτυχία της αυτοβιογραφίας τους The Dirt, που προβλήθηκε από το Netflix και δημιούργησε νέο ενδιαφέρον για τους Motley Crue και από τις νεότερες γενιές.

Update: Με βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι τους στο youtube το συγκρότημα ανακοίνωσε την επιστροφή του και την… καταστροφή του συμβολαίου που τους απέτρεπε από το να περιοδεύουν. Πλέον περιμένουμε τις ημερομηνίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ