To βιβλίο με την ιστορία των Ταργκάρυεν κυκλοφορεί επιτέλους και στην Ελλάδα!
News

To βιβλίο με την ιστορία των Ταργκάρυεν κυκλοφορεί επιτέλους και στην Ελλάδα!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του στο εξωτερικό, το Fire & Blood του George Martin ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις anubis.

To βιβλίο κυκλοφορεί από την προηγούμενη Παρασκευή σε όλα τα βιβλιοπωλεία πάνω στην ώρα κιόλας, αφού η 8η σεζόν του Game of Thrones έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, Θα πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι τα γεγονότα του Fire & Blood, αφορούν τη δυναστεία των Ταργκάρυεν και η πλοκή μας μεταφέρει 300 χρόνια τα όσα βλέπουμε στη σειρά.

Ακολουθεί το ελληνικό εξώφυλλο και η αναλυτική περιγραφή του βιβλίου.

Τρεις αιώνες πριν από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Παιχνίδι του Στέμματος, οι Ταργκάρυεν και οι δράκοι τους εγκαταστάθηκαν στο Ντράγκονστοουν. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια επική, μυθιστορηματική καταγραφή της ιστορίας του οίκου τους, διανθισμένης με δεκάδες ασπρόμαυρες απεικονίσεις του κορυφαίου εικονογράφου Doug Wheatley.

Η αφήγηση του χρονικού Φωτιά & Αίμα ξεκινά με τον θρυλικό Αίγκον τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερένιου Θρόνου, και συνεχίζει με τις γενιές των Ταργκάρυεν που διαγωνίστηκαν για την κατοχή αυτής της εμβληματικής έδρας εξουσίας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που λίγο έλειψε να αφανίσει τη δυναστεία τους. Ο George R.R. Martin, ο διάσημος συγγραφέας του Game of Thrones, χαρίζει στους αναγνώστες μια νέα σκοπιά στη συγκλονιστική και αιματοβαμμένη ιστορία του Γουέστερος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ