Ήρθε η ώρα να μάθετε αν γλιτώσατε από τον Thanos
News

Ήρθε η ώρα να μάθετε αν γλιτώσατε από τον Thanos

Προσοχή ακολουθούν spoilers για το Infinity War των Avengers

Έχει συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την πρεμιέρα του Infinity War των Avengers και αν είσαστε φαν της όλης φάσης και δεν το έχετε δει τότε αλήθεια τι συμβαίνει με εσάς;

Αφού συνεχίζετε να διαβάζετε θεωρούμε ότι έχετε δει την ταινία έτσι πάμε σε περιοχή που περιέχει spoilers. To φινάλε του Infinity War μας προσφέρει την πιο βαρβάτη στιγμή στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με τον Thanos να παίρνει στην κατοχή του όλα τα πετράδια, να χτυπάει τα δάχτυλά του και έτσι να οδηγεί σε αφανισμό το μισό σύμπαν.

Πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες χάνονται, όπως ο Spider Man, o Black Panther, οι Guardian of the Galaxy (εκτός του Rocket Raccoon) αλλά τι γίνεται με όλους εμάς τους κοινούς θνητούς;

Υπάρχει ένα site που μας δίνει την απάντηση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ στο didthanoskill.me και θα σας εμφανιστεί ένα από τα δύο μηνύματα. “You were spared by Thanos” ή “You were slain by Thanos, for the good of the Universe”.

Το Infinity War συνεχίζει την σαρωτική του πορεία στους κινηματογράφους και έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ εισπράξεων πρώτου τριημέρου τόσο στην Αμερική όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ