Οι Iron Maiden θα παίξουν ολόκληρο το Senjutsu σε μελλοντική περιοδεία
News

Οι Iron Maiden θα παίξουν ολόκληρο το Senjutsu σε μελλοντική περιοδεία

Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ακούσουν ολόκληρο το Senjutsu ζωντανά από τους Iron Maiden τότε η επιθυμία σας να ξέρετε ότι θα ικανοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Το δήλωσε ο ίδιος ο Bruce Dickinson μιλώντας στο podcast του Chris Jericho.

«Το πλάνο που έχουμε και δεν νομίζω ότι είναι μυστικό γιατί όλοι το έχουν συζητήσει, είναι ότι ελπίζουμε ότι θα παίξουμε ολόκληρο το Senjutsu από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά όχι σε αυτή την περιοδεία» τόνισε αρχικά ο frontman των Iron Maiden και συνέχισε.

«Και εκτιμούμε το γεγονός ότι αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα θέλουν να δουν μόνο οι φανατικοί και άλλοι άνθρωποι θα πουν ότι μάλλον δεν θα θέλουν να το δουν. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να παίξουμε σε μικρότερους χώρους μόνο για τους φανατικούς. Γιατί είναι ένα θέμα καθαρά μουσικό». 

Στην επερχόμενη περιοδεία Legacy of the Beast που  θα περάσει και από την Ελλάδα στις 16 Ιουλίου το συγκρότημα αναμένεται να τροποποιήσει το setlist που είχαμε δει και το 2018 προσθέτοντας τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ.

O Rod Smallwood δήλωσε σχετικά με το θέμα στην ανακοίνωση της περιοδείας:

«Θα κάνουμε μερικές αλλαγές στην παραγωγή και στο setlist για να προσθέσουμε μερικά τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Senjutsu» και σχεδιάζουμε να γίνει η Legacy of the Beast tour περισσότερο θεαματική από το αρχικό show, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβουμε όλα τα στοιχεία της αρχικής περιοδείας και τα αγαπημένα μας Maiden τραγούδια. Θα απολαύσουμε επί σκηνής το Spitfire αεροπλάνο, τον Icarus κι ένα φαντασμαγορικό κι εντυπωσιακό show με φωτιές και πυροτεχνήματα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να σας ταρακουνήσουμε λίγο, μιας και πλέον ο αγαπημένος μας Trooper Eddie θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό σε έναν νέο “Senjutsu κόσμο” τον οποίο θα προσθέσουμε στα σκηνικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ