Ιππόδρομος Μαρκόπουλου: Έχει γίνει ξανά συναυλία εκεί;
News

Ιππόδρομος Μαρκόπουλου: Έχει γίνει ξανά συναυλία εκεί;

Το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε ότι η συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο πλαίσιο του Ejekt Festival, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε στην Πλατεία Νερού (που αποτελούσε τον παραδοσιακό χώρο του φεστιβάλ), ούτε όμως και στο ΟΑΚΑ, όπως πολλοί να φαντάστηκαν λόγω του μεγέθους του συγκροτήματος, αλλά και της προηγούμενη εμφάνισης τους στο χώρο.

Το Ejekt Festival θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου (Markopoulo Park), μία τοποθεσία που είναι η αλήθεια ότι ξένισε αρκετό κόσμο στο άκουσμα της είδησης.

Ο ιππόδρομος μεταφέρθηκε στο Μαρκόπουλο το 2003, ενώ ο χώρος βελτιώθηκε από το 2015 όταν η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. – εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ- ανέλαβε την οργάνωση, διεξαγωγή και ανάπτυξη των ιπποδρομιών και του αμοιβαίου στοιχήματος στην Ελλάδα, ενώ προχώρησε παράλληλα σε εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού στίβου και εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης των χώρων και υποδομών των εγκαταστάσεων.

Αρχικά να πούμε ότι το Markopoulo Park απέχει δέκα χιλιόμετρα από τον σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί ενώ όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία την ημέρα του EJEKT Festival, θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων με προορισμό το Markopoulo Park από τον σταθμό προαστιακού και αντίστροφα, μετά το τέλος του φεστιβάλ.

Το καλοκαίρι του 2018 -μπορούμε να σας πούμε- ότι είχαν γίνει συζητήσεις για να διεξαχθεί ένα από τα μεγάλα event του προηγούμενου καλοκαιριού, αν και τελικά το θέμα δεν προχώρησε. Η μοναδική συναυλία που τελικά πραγματοποιήθηκε στη χώρο και αποτελεί το δείγμα γραφής ενόψει Red Hot Chili Peppers  είναι το «Αll Stars Concert» του ΟΠΑΠ.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018 και συμμετείχαν οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα ενώ το παρών έδωσαν 12.000 θεατές.

Ένας αριθμός φυσικά πολύ μικρότερος από αυτόν που αναμένεται για τους Red Hot Chili Peppers και ελπίζουμε ο χώρος να αποδειχθεί αντάξιος του ονόματος του συγκροτήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ