Υπάρχει περίπτωση να δούμε συνέχεια του Blair Witch Project;
Movies and TV

Υπάρχει περίπτωση να δούμε συνέχεια του Blair Witch Project;

Σε μια εποχή που τα sequel ταινιών γίνονται ακόμα και όταν δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο να ειπωθεί, παρα μόνο ανακύκλωση ιδεών, είναι πραγματικά άξιο απορίας, το για΄τι δεν έχουμε δει συνέχεια στο Blair Witch Project.

Η original ταινία ήταν αυτή που γέννησε το φαινόμενο των found footage horror movies (με τα καλά τους και τα κακά τους) και έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών, με μπάτζετ μόλις δέκα χιλιάδες δολάρια.

To sequel που ακολούθησε με τίτλο Book of Shadows ήταν γυρισμένο με παραδοσιακό τρόπο και αν σας πω ότι το θυμάμαι θα σας πω ψέματα.

Το franchise που ανήκε στην Artisan πήγε μαζί με την εταιρία στην Lionsgate και ο ένας από τους δημιουργούς, ο Eduardo Sánchez, συνεργάζεται αυτή την εποχή με τη Lionsgate, για το Exists.

Σε συνέντευξη του στο movies.com μίλησε για την πιθανότητα sequel στο Blair Witch Project.

Είναι ιδιοκτησία της Lionsgate, οπότε είναι δικό τους θέμα αυτή τη στιγμή. Μιλάμε τα ταλευταία4-5 χρόνια για την πιθανότητα sequel αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Ίσως το ότι συνεργάζομαι αυτή την εποχή με τη Lionsgate προχωρήσει τις εξελίξεις.”

Όσο για το αν η ενδεχόμενη συνέχεια θα ήταν και πάλι σε στυλ found footage ο Sanchez ήταν ξεκάθαρος, ότι δεν θα το επιχειρούσαν ξανά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: