To Infinity War των Avengers είναι πλέον και επίσημα ΜΟΝΟ μία ταινία
News

To Infinity War των Avengers είναι πλέον και επίσημα ΜΟΝΟ μία ταινία

Εδώ και μερικά χρόνια ξέραμε ότι η τρίτη φάση των ταινιών της Marvel θα κλείσει με το Infinity War των Avengers το οποίο θα χωριζόταν σε δύο ταινίες με τους απλούς τίτλους, Part 1 και Part 2.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, με σημαντικότερο γεγονός της αποχώρησης του Josh Whedon από τη σκηνοθετική καρέκλα των μετά το Age of Ultron και το πέρασμα της σκυτάλης στα αδέλφια Russo, που σκηνοθέτησαν το Winter Soldier του Captain America αλλά και το Civil War.

Το διάστημα που άρχισε να προβάλλεται το Civil War στους κινηματογράφους, τα αδέλφια Russo είχαν τονίσει ότι οι δύο επόμενες ταινίες των Avengers δεν θα είναι πλέον το Infinity War χωρισμένο σε δύο μέρη και ότι θα έχουν διαφορετικό περιεχόμενο.

Και πλέον η αλλαγή τίτλων είναι επίσημη αφού η Disney ανακοίνωσε ότι το Infinity War είναι πλέον μόνο η πρώτη ταινία (έχει αφαιρεθεί το part 1) που θα βγει στους κινηματογράφους το 2018.

Το Avengers: Infinity War Part 2 που είναι προγραμματισμένο για το 2019  πλέον είναι άτιτλο και η καταχώρηση του είναι απλά: Untitled Avengers.

O τίτλος και το περιεχόμενο της ταινίας του 2019 φανταζόμαστε ότι θα καθυστερήσει να ανακοινωθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ