Είναι οριστικό: To HBO επιβεβαίωσε το πότε θα τελειώσει το Game of Thrones
News

Είναι οριστικό: To HBO επιβεβαίωσε το πότε θα τελειώσει το Game of Thrones

Όχι ότι είναι κάτι που δεν είχαμε φανταστεί, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Έτσι παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί του Game of Thrones έχουν δηλώσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες ότι σκοπεύουν να βγάλουν 13 μόνο επεισόδια που θα χωριστούν σε δύο σεζόν, από τη στιγμή που τίποτα δεν ήταν επίσημο μπορούσαμε να φανταστούμε ότι δεν αποκλείεται να τράβαγε ακόμα περισσότερο. Όπως όλα τα πετυχημένα franchise δηλαδή.

Ο νέος πρόεδρος προγραμματισμού του ΗΒΟ όμως ήταν σαφής μιλώντας στο Entertainment Weekly.

H όγδοη σεζόν θα είναι και η τελευταία.

«Έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και ξέρουν ακριβώς πότε θα το τελειώσουν. Πιστέψτε με ως νέος υπεύθυνος τους προγράμματος θα ήθελα όσο τίποτα άλλο η σειρά να συνεχιστεί για δέκα ακόμα σεζόν. Όμως αυτό δεν γίνεται» δήλωσε ο Casey Bloys.

Όσο για την πιθανότητα spin-off μετά την ολοκλήρωση του όγδοου κύκλου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Έχουμε μιλήσει γι αυτό και είναι κάτι που δεν με βρίσκει αντίθετο αρκεί να βγάζει νόημα. Πάντως αυτή την εποχή είναι δύσκολο να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από την παραγωγή του έβδομου κύκλου της σειράς».

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα θα αρχίσουν με καθυστέρηση φέτος έτσι ώστε να έχει έρθει ο χειμώνας. Η έβδομη σεζόν θα αποτελείται από επτά επεισόδια και αναμένεται να προβληθεί το καλοκαίρι του 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ