Είναι επίσημο: Με τον Axl Rose θα συνεχιστεί η περιοδεία των AC/DC – Τελείωσαν τον Brian Johnson
News

Είναι επίσημο: Με τον Axl Rose θα συνεχιστεί η περιοδεία των AC/DC – Τελείωσαν τον Brian Johnson

Ήταν μεγάλο θέμα συζήτησης εδώ και ένα μήνα. Μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος ακοής του Brian Johnson και την ακύρωση των συναυλιών των AC/DC υπήρξε έντονη φημολογία ότι θα τον αντικαταστήσει για τις εναπομείναντες στάσεις της περιοδείας ο Axl Rose.

Τελικά έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της μπάντας που όχι μόνο μας λέει ότι ο Axl θα είναι πίσω από τα μικρόφωνο στις 10 συναυλίες αλλά κάνουν ξεκάθαρο ότι ο Brian Johnson δεν είναι πλέον μέλος του συγκροτήματος. Ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τα μελλοντικά τους σχέδια, αν φυσικά υπάρχουν.

Τα μέλη των AC/DC θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Brian Johnson για τη συνεισφορά και την αφοσίωση του όλα αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε τα καλύτερα με τα προβλήματα ακοής που αντιμετωπίζει και τις μελλοντικές του ασχολίες.

Όσο και να θέλαμε να τελειώσουμε αυτή την περιοδεία όπως την ξεκινήσαμε, καταλαβαίνουμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την απόφαση του Brian να σταματήσει την περιοδεία για να σώσει την ακοή του.

Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε τις συναυλιακές μας δεσμεύσεις προς όλους όσοι μας στήριζαν αυτά τα χρόνια και είμαστε τυχεροί που ο Axl Rose προσφέρθηκε α μας βοηθήσει.

Οι AC/DC θα ολοκληρώσουν την περιοδεία τους ξεκινώντας από την Πορτογαλία στις 7 Μαΐου μέχρι και τη Δανία στις 12 Ιουνίου. Στη συνέχεια όπως λέει και η ανακοίνωση ο Axl θα επιστρέψει στην Αμερική για την περιοδεία των Guns N’ Roses, ενώ θα προγραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες οι εμφανίσεις τους στην Αμερική και πάλι με τον Axl στα φωνητικά.

Το αν αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο στούντιο μόνο ο καιρός θα το δείξει.

Πάντως ο Angus Young ανέβηκε στη σκηνή του Coachella το βράδυ του Σαββάτου και μαζί με τους υπόλοιπους Guns έπαιξαν το Whole Lotta Rossie.

https://youtu.be/PvKV8RCbkWw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ