Είναι επίσημο: Η ταινία «Justice League» έρχεται μετά το Batman vs Superman
Movies and TV

Είναι επίσημο: Η ταινία «Justice League» έρχεται μετά το Batman vs Superman

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της DC σε όλο τον κόσμο, αφού όπως επιβεβαιώθηκε από την Warner Bros. ο Ζακ Σνάιντερ αμέως μετά την ολοκλήρωση του Batman vs. Superman θα ασχοληθεί με τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της Justice League!

Οι φήμες είχαν φουντώσει αυτές τις ημέρες μετά το κάστινγκ αρκετών ηθοποιών για μικρές εμφανίσεις στο Batman vs Superman κάτι που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι αυτό γίνεται για να προετοιμαστεί το έδαφος για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο παραγωγών της Warner Bros, Greg Silverman, το σενάριο για την ταινίας της Justice League βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας.

«Η ταινία θα είναι μία επέκταση του σύμπαντος της DC. Το BatmanvsSupermanθα οδηγήσεις τη JusticeLeague» τόνισε ο Silverman.

Να θυμίσουμε ότι το BatmanvsSuperman (προσωρινός τίτλος) θα βγει στις αίθουσες το 2016 με τον Χένρι Καβίλ στο ρόλο του Superman (μετά το ManofSteel) και τον Μπεν Άφλεκ στον ρόλο του Μπατμαν.

Χωρίς τίποτα να είναι βέβαια ακόμα το  Justice Leagueαναμένεται το 2018!

Η πρώτη εμφάνιση της Justice League σε κόμικ έγινε το 1960 και περιελάμβανε τους Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman και Martian Manhunter.

Στο πέρασμα των χρόνων την εμφάνιση τους έκαναν ανάμεσα σε άλλους και οι Green Arrow, Captain Atom, Captain Marvel,Black Canary, the Atom, Hawkman, Elongated Man, Red Tornado, Firestorm, Zatanna, Hawkgirl, Cyborg, Vixen.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ